Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou vánoce. Bill, Dave a Alvin Firpovi na útěku před policií dorazí do městečka Paradise, kde provedou bankovní loupež. Trochu zvláštní, ale úspěšnou. Mají 275 000 dolarů a zbývá jediné - opustit městečko. Tento napohled snadný úkol se značně zkomplikuje a čím déle "zlodějíčci" v městečku pobývají, začínají svého činu litovat. Billa (Cage) však napadne, opravdu netradiční řešení... (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na Vianoce by sa mali uskutočniť zázraky a robiť dobré skutky. No najprv musíte niečo pokašľať, aby ste mohli tieto ´´úkony´´ spraviť. Na začiatku tvorby tohto snímku si mnohí určite pomysleli, že to bude nová vianočná klasika a ak nie v roku svojho vzniku, tak aspoň o nejaký ten čas neskôr. No ale zrejme, tomu ešte dáme nejakú tú chvíľu. Už dnes ale môžem povedať, že je tu niekoľko originálnych a mimoriadne vtipných hlášok. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Letošní vánoční sezónu jsem odstartoval tímhle ještě nezkouknutým filmem. Pár vtipný scén, pár trapných, pohodová atmosféra. Děj se odehrává v malém městečku, ze kterého ale člověk moc sváteční nálady nenasaje. Ve výsledku jeden z těch slabších vánočních filmů, který ale neurazí. -"If we're going in circles, I'm going to break your neck." -"We're not. I took four lefts, just like the map said." -"Four lefts is a circle, you idiot!" ()

Reklama

džanik 

všechny recenze uživatele

To se musí vidět v čase (okolo)vánočním, stromek (už nebo ještě) nazdoben, venku už (skoro)tma, mrzne, na pohádku ani dramata není nálada, stolní hry dohrány, do večera daleko... Je to vtipné, někdy až křečovitě, ale má to takový ten správný náboj a konejšivý konec mi nějak připomíná Caprův "It's a Wonderful Life". Toto JE vánoční komedie. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Komedie s výborným nápadem a hereckým obsazením, která je však taková celá nedotažená. Spoustu situací se nechalo lépe zužitkovat, jednotlivé postavy dohnat více ad absurdum (viz "Potíže s Arizonou" bratří Coenů), ovšem všechno jede tak na půl plynu. P.S.: Karel Heřmánek nadaboval Nicholase Cage nejlépe ze všech jeho dabérů (lépe než Vašinka nebo Mahdal), bohužel jsem ho slyšel pouze v tomto filmu. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to bylo dost suchý, srala mě ta vánoční atmosféra. Vrcholem všech vtipů bylo, když jejich matka řekla svejm únoscům něco ve smyslu, že kdyby byla čarodějnice, tak by jim narvala do prdele koště. Jinak Cage byl dobrej tak myximálně když hrál nasranýho a máchal rukama, Lovitz se dal, ale ten třetí mizera kleptomanská, byl hrozně uřvanej a to mi trhalo uši. Což mi připomíná, že celej českej dabing byl totálně strašnej. Ale myslím, že v originále bych z toho o moc větší požitek neměl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • V jednom z rozhovorů herec Jon Lovitz přiznal, že nezkušený režisér George Gallo si často nevěděl rady, a tak značnou část filmu odrežíroval sám Nicolas Cage. (Edgerton)
  • Trojnohý pes bol pridaný do scenára, keď režisér uvidel takéhoto psa a jeho majiteľa medzi divákmi, ktorí sledovali natáčanie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama