Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze“ je tím druhem pokračování, které ani moc vidět nechcete. Nejsou zde dobré postavy, nejsou zde dobré hlášky, není zde humor, napětí a ani zde nakonec nejsou dobré efekty, ale jen triky, které se neustále opakují a jsou celkově docela nudné. Je to škoda, protože celý příběh okolo Titty Twister v sobě měl mnohem větší potenciál, než jaký se v tomhle filmu ukázal. Ignorování konce prvního snímku je nebetyčnou zbabělostí. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neměl v názvu Od soumraku do úsvitu, patrně by shnil někde na smetišti dějin. Leč Od soumraku do úsvitu v názvu má a dokonce se snaží o jakési pokračování příběhu, připadá mi přesto poněkud zbytečný ba dokonce k smetišti dějin odsouzeníhodný. Dejme tomu, že filmu nedominuje nějaký famózní herec, který má našlápnuto stát se miláčkem publika podobně jako herci z prvního dílu, že se mu proto nepodařilo vyšplhat na Olymp upírských filmů. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mě nějak zvlášť neokouzlila ani jednička, takže jsem od dvojky nečekal už vůbec nic. A náhoudou jsem byl docela překvapený, že se z toho nestal úplný odpad. Černý humor zde fungoval, tak jak měl - herecké výkony taky nebyli z nejhorších. Prostě je to taková průměrná podívaná se kterou se dá skvěle zabít čas. Nečekejte zde však nějaké fintičky co se speciálních efektů týká, protože ti chrasticí kostlivci byli asi vrcholem tohoto filmu :) 5/10 ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn 2 rozhodně není tak špatný film, jak zde všichni tak hezky opakují. Jasně, není to jednička a Spiegel na duo Rodriguez/Tarantino nemá, ale na druhou stranu se pan režisér dost snaží, šikovně si půjčuje a navíc se na věc kouká s minimálně stejným nadhledem, kdy jsou ve filmu momenty jako: debata o pornu, vyprávění o chlapíkovi, co si to rozdal s pornoprůmyslem, finta se sanitkou, nebo to, jak se šéf zločinecké bandy pořád vyhýbá smrti, aby se nakonec stejně stal upírem, které opravdu stojí za to. Navíc je Robert Patrick ten největší drsňák pod zatměním slunce a Spiegel si s režií hraje jako malé dítě, kdy hlavně kamera, která se skoro pořád dívá na dění z pozice různých předmětů (Miska, větrák), vytváří z pokračování Rodriguezova kultu zajímavou věc. A za zmínku ještě rozhodně stojí cameo Bruce Campbella a návrat Dannyho Treja. From Dusk Till Dawn 2 je příjemné béčko, které si člověk s nadhledem užije. ,,A potom zastřelil chlapa, co tam přinesl koblihy.“ ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama