Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní série. Ostrov vykoupení je velmi zajímavá věc, protože týmové souboje o odměnu mnohdy nemají takový náboj a vesměs sloužily k využití slabších členů a tudíž přípravu silnější sestavy na boj o imunitu. A od této série tu jsou vesměs 2 souboje jeden o přežití (= každý maká na sto procent) a další o imunitu. Tudíž novinku hodnotím velmi kladně možná bych ji okořenil častějším návrat z ostrova ono celkem 2 návraty kdy oba až po sloučení to je až málo. A rádoby souboj Rob vs. |Russel? Kdo by chtěl v týmu Russela? Není to týmový hráč, v táboře nepomůže a dělá spory tudíž nebyla zlá volba jít po něm, ALE to jak byl vyřazen z kmene byl hnus a v té chvíli jsem mu hodně fandil, aby se z toho vymotal. A komu jsmm přál? Těžko soudit asi Andree, ale u té mi vadilo jak mluví a myslí prostě taková nanynka, ale v táboře maká ve výzvách umí... Postupně jsem začal fandit Robovi a Grantovi. S vítězem/vítězkou jsem s ohledem zpět spokojen, ale je fakt, že to nakonec měla/měl až moc snadné bez jediného klacku pod nohama. Suma sumárum dávám 4z5 hlavně za samotný ostrov vykoupení. ()

Reklama

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Na tuhle řadu jsem se především těšila díky Robovi a Rusellovi a koncept Ostrova vykoupení jsem nějak nebrala v potaz (a teď už můžu říct, že se mi ani moc nelíbil a nepotřebuju vidět další takovéhle série). Od začátku jsem věděla, že budu fandit Robovi a to nejen proto, že nenávidím Rusella. Ukázalo se, že zkusil nový způsob hry a vypadalo to pro něj opravdu slibně. Určitě jsou lidi, co si řeknou, proč když hrál tak nefér atd. Hrál výborně. Byl v táboře plným tak jednoduchých lidí, že by bylo škoda toho nevyužít. Nedělal z lidí blbce- už byli a on to zkrátka viděl. Chvíle, kdy mě opravdu naštval bylo, když podruhé vyřadil Matta (byl to dříč, fakt by si zasloužil vrátit se podruhé zpět), ale co už.... Blbost lidí z Omettepe v jejich milované "šestce" mě nejvíc šokovala, když byli všichni děsně překvapení, že někdo musel jít domů. Haló? Je vás šest, postupuje pět, tak přestaňte mlít o vaší "šestce"- jednoduchá matika. Někdo jít musel a každej by byl děsně zaskočenej a ublíženej. Finálová trojka Nejlépe to shrnul David na závěrečné řadě. A dostalo mě, jak Phillip a Natalie během své závěrečné řeči jen říkali, jak je Rob skvělej a ne proč oni jsou tam. Rob byl jasná volba a já mu to fakt přála. Oblíbenci: Rob, Matt, Grant, Mike Neoblíbení hráči: Phillip, Ashley, Natalie P.S.: Kmen Zapatera udělal nejlíp, že se zbavil Russella a když byli Omettepe tak hloupý a neudělali to samý Robovi, jejich smůla a dobře pro něj. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Asi takhle. Můžeme říct, že se jedná o dokonalou čistou hru Boston Roba. On snad za celou dobu neudělal jedinou chybičku a všichni byli podělaní strachy cokoliv proti němu podniknout. Trochu mě zklamalo, když měl Matt možnost pomstít se na kmenu Ometepe a přidat se k Zapaterům a neudělal to. Jasný důkaz, že za blbost se platí. Každopádně díky této čisté hře byla ta série vlastně velmi nudná, protože šlo jen o to, v jakém pořadí kdo vypadne. Nic víc. Nejlepší moment: Vyřazení Russella :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • V této sérii hráli 2 bývalí hráči NFL – v kmeni Ometepe Grant Mattos a v kmeni Zapatera Steve Wright. (Zix.)
  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)

Reklama

Reklama