Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha na spoilery! Řada neřízených pupkáčů a ženských s prořízlou pusou. Začátek série mě vůbec nenadchl. Chtěl jsem fandit chlapcům, ale bohužel se staří s pivním mozolem rozhodli, že půjdou spolu a vyřadí mlaďáky, kterým jsem fandil, tak jsem začal fandit ženskému kmeni. Na druhou stranu tu byly zajimavé zvraty, některé příjemné, některé zase ne. Finálová trojice hodně slabá, ale naštěstí vyhrál člověk, který se neuvěřitelně propletl z chvostu až na vrchol, sice nic moc, ale rozhodně lepší než nějaká lemra nebo vydlačka, které jsem také chtěl ze začátku fandit, ale ke konci už to nešlo. Nejoblíbenější hráči: dlouho jsem hledal, než jsem začal někomu fandit, nakonec jsem nejvíce fandil hráčům Ami a Johnu K.. Nejvíce neoblíbený hráč: Rory, kterému jsem po jeho první větě v soutěži chtěl fandit, ale poté co tam předváděl se mi zhnusil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani mi nevadí všeobecný odpor k této sérii. Aspoň se zas můžu něčeho zastávat a já se rád zastávám. Survivor Vanuatu se sice v mém osobním žebříčku survivora nepohybuje na vrcholu, ale i tak ho řadím někam kolem 10. místa ze všech sérií, protože s vývojem, vítězem i prostředím jsem byl naprosto spokojený. Pupkatí ´´dědci´´ zlikvidují hned na začátku nesympatické mlaďochy, dominance žen je naprosto očividná, i tak se však ukazuje, že ženský si umí navzájem pěkně lhát a nakonec milion shrábne chlap, který ukázal všem, že není radno se zbavovat moci. Výborná závěrečná rada plná emocí jen umocnila velmi uspokojivý pocit z celé série. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!! Opět souboj Men vs Women - kde nepochopitelně vyhrál prototyp obtloustlého nemožného povaleče.... ale mě se tahle série líbí díky prostředí (aktivní sopky způsobující zemětřesení) a kultuře (kanibalové vyděsí soutěžící hned na začátku i následným rituálním obřadem) a i soutěžícím - kteří nejsou sice tolik výrazní (ti zajímaví byli hned vyřazeni a zůstali ti, co mi pili krev hned od začátku). Tak aspoň Jeff si mezi nimi našel svou holku... (škoda jen, že už spolu nejsou). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na této sérii musím ocenit naprosto neočekávaného vítěze. Kdo by si býval pomyslil, že soutěž vyhraje dlouhovlasý tlouštík, který nebyl schopný dokončit první výzvu. Už si nevzpomínám, jak se jmenoval, protože jsem se na soutěž dodíval teprve včera, takže vám zážitek nepokazím. Vlastně pokazím. Tlouštík tam byl jenom jeden a nosil červené tílko. Na druhou stranu mu musím vítězství přát. Pochopil hru ze všech nejlépe. Ostatní měl dokonale přečtené a říkal každému co chtěl slyšet. Jinak to příliš slavná série nebyla. Nejzajímavější postavy ukončovaly svoji účast hned z kraje a soutěž byla nudnější a nudnější. 2* budou přiměřené hodnocení. Bacha na spoilery. Sakra, to mělo být asi úplně na začátku. ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek série byl příšerný. Prakticky nikdo zajímavý nebyl k mání, často mi to připadalo, jak kdyby to byla dovolená... Až v pozdější fázi hry se to rozjelo, začalo více taktizování, bylo i více rozporů mezi hráči. Vítěz byl celkem překvapivý, nikdo by ho asi netipoval a když se to shrne, tak čtyři hvězdy jsou akorát. SPOILER: Když odešla Ami, byl jsem ohromně nadšený :-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)

Reklama

Reklama