Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Zatím asi nejslabší řada jakou jsem viděla, ale to na hodnocení nic nemění.. Jen se mi zdála bez zvratů, vtipů, podrazů..Ze všech soutěžících jsem měla pouze 2 oblíbence a to Twilu a Scaut, protože ty dvě jediné se nechovaly jako namyšlené husy, držely neustále při sobě a skoro nelhaly. Scaut má rozhodně můj obdiv, v 60letech se špatnou nohou se prokulhat až na 3 místo - fůůůha..Twila se mi líbila už od prvního dílu, řekne co si myslí, na nikoho nic nehraje. S vítězem Chrisem moc spokojená nejsem, myslím že si to zasloužil mnohem méně než Twila nebo Scaut. Absolutně jsem v sérii nenáviděla Amy (překvapila ve finishi, kde se naprosto otočila) a July jsem taktéž moc nemusela. Pak určitě nezapomenu na soutěžícího Chada s jednou nohou - perfektní, na stejné úrovni jak všichno ostatní - pochvala..Celkově řada špatná nebyla (až na toho vítěze) odehrávala se na velmi krááásném místě, se skvělými odměnami..Už se těším na další řadu :)) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler : Řada, která je sice slabší, ale má dobré zvraty, takže nakonec docela potěšení. Nejdříve se rozpadlo uskupení starších taťků, pak se rozpadlo i dívčí společenství, které na to vůbec už ani nevypadalo a nakonec vyhrál někdo, kdo to myslím ani sám moc nečekal, ale hrál docela dobrou hru. S vítězem opět moc nespokojen :/ Oblíbenci: Chad, Scout, ----Nejméně oblíbení : Bubba, Ami, nakonec i Twilla ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale no tak, podle mého je tohle jedna z těch lepších sérií (z těch ani ne deseti, co jsem zatím viděl). Rozjíždí se sice pomalu, ale jakmile proniknete mezi tu bandu a trochu jim porozumíte, zábava stoupá. Svoje favority jsem střídal jako ponožky (stejně tak názory na ně) a hltal jsem tu hutnou atmosféru intrik a nesplněných slibů. Jediný Serge byl mým No. 1 od začátku až do konce. Vítěz nejdřív vypadal jako ňouma, co pořád sní o tom, jak se všemi bude manipulovat. No a čím víc mu to šlo, tím víc jsem mu fandil. Po vyřazení Seržanta byl mým druhým favoritem, takže spokojenost i s vítězem. I když na radě se mohl méně vykecávat a víc si stát za svou hrou. Twylu jsem měl taky rád, ale až do chvíle, kdy začala mít až zbytečně blbý kecy. Mám rád lidi, co ti vpálí pravdu do ksichtu, ale remcat ohledně všeho, to ne... Škoda jen těch emotivních keců... holt Amerikáni. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavně bych ocenil skvělý začátek a výbornou poctu místu natáčení, o čemž si v nejnovějších řadách můžu nechat jenom zdát. Vanuatu nám jako lokace nabídlo pár výborných věcí jako třeba zemětřesení, domorodé obyvatele a jejich zvyky nebo odměna ve formě sledování vybuchující sopky. SPOILERY! Co se týče samotné hry, to už až tak slavné nebylo. Vzpomínám si třeba na kmenovou radu, kde šel domů Chad a kde Probst říká ženám, že poslední muž ve hře, může být teď velice cenný, jako by se jim snažil říct, aby začali už konečně trochu hrát… Za zmínku určitě stojí fyzicky výborný již zmíněný Chad s protézou místo nohy a i vítěz Chris vypadal, že většinu času ví, co dělá. Vítězství si asi zasloužil, i když jeho lhaní Julie a Elize ke konci hry bylo vyloženě zbytečné a doteď jsem to nepochopil. Ami držela ženy pěkně zkrátka a uznávám, že měla hru dlouhou dobu pod kontrolou. Když se ale obrátila proti Elize, porušila v podstatě základ její strategie, a to ženy před muži a i když zbavit se rivalek v té době dávalo smysl, ne úplně strategické soutěžící téhle serie to „kupodivu“ nepobrali a Chrisovi se tak naskytla jedinečná šance. Nakonec byla Ami po zásluze odměněna. Rozdělení muži vs. ženy vítám a souhlasím, že někteří z mladých lidí by byli, dost možná, zajímavějšími hráči než třeba Sarge nebo finalistka Twila, která byla sice otravná až běda a o herní strategie se u ní nedá vůbec mluvit, na druhou stranu jsou ale u ní peníze za finále na dobrém místě. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále dva naprosto odporní lidé (jasně, je to jen hra...). O nejvtipnější moment se postaral Jeff:" Julie, pojď se mi posadit na kládu." :) a znovu Jeff: "Pojď Twailo, otoč se, vím, že to chceš." K srdci mi tahle série rozhodně nepřirostla. Rozdělení kmenů na muže a ženy, není nic pro mě. Twaila s Chrisem mě děsně rozčilovali. Bych to USA a ty jejich bělený zuby a implantáty zakázala. :) Takový britský "Kdo přežije" by mě lákalo o dost víc. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)

Reklama

Reklama