Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Béčko jak se patří. Intruder je zasazen do supermarketového prostředí a přináší sebou vše, co takové béčko má obsahovat. Samotný začátek je vcelku nezáživný a není dobrou předzvěstí, že by se snad mohlo jednat s nabývajícími minutami o slušnou zábavu, jenže ejhle, druhá polovina je doslova vizuální výstavka kvalitního gore a o to víc vynahrazuje nepříliš povedenou úvodní část. Chybí tu snad jen charismatičtější vrah a celkové rozuzlení, přesto jsou vraždy natolik kvalitní, že tohle se přejde. Rovněž se nedá upřít snaha o zasazení humoru, který trochu odlehčuje úvodní dění. Intruder je slasher dvou zcela rozdílných polovin, a snad i díky velmi dobré druhé polovině se mi zalíbil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasická chuťovčička své doby, u níž mě velmi překvapuje, že jsem o ní dosud neslyšel (teď jde o to, jestli to vypovídá něco o mě, nebo o postavení filmu v obecném hororrovém ponětí). Příběh nula nula nic, ale ty hrátky s kamerou a nápadité mordy. A ta krása prožitého návratu do raného mládí, kdy jsme podobné kousky nadšeně hltali. Přemýšlel jsem, který z bratří Raimiů je větší držka, nakonec jsem na to rezignoval. Krása. Opravdu. Do tohohle určitě půjdu brzy znovu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina má kolísavé napětí a hodně zbytečného žvanění mezi regály. Jak ale dojde na vraždění, vše se pěkně rozjede až k povedenému finále. Vrah je vynalézavý, a tak dojde na nůž, sekáček na maso či bodec na lístky. Nejlepší jsou ale lis a pila na maso, ba i hák je výživný. Divák si může tipovat, zda se naplní klišé o blondýně. Zdejší obsah prozrazuje zbytečně moc. Po letech jsem jednu hvězdu přihodil. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Za tyhle reklamní špíny by se mělo střílet. Člověk si sežene film kvůli Bruci Campbellovi, kterej je prezentován jako jedna z hlavních postav a realita je taková, že se objeví na posledních 20 vteřin. Ikdyž si nejsem jistej, jestli by Bruce vůbec dokázal pozvednout tak nudnou a neskutečně lacinou vyvražďovačku. A to mám Raimiovce a spol. docela rád. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Spiegel vie ako má diváka udržať v napätí. Film je od začiatku rovnako stereotypný ako väčšina hororov až do chvíle, keď sa začnú objavovať prvé obete. A práve tu Spiegel tlačí na pílu viac ako som očakával a najmä aj preto, lebo sa dej odohráva len na jednom a tom istom mieste. Tým je supermarket a samozrejme likvidujú sa v ňom teenageri, čo si myslím nie je nič nové. Pôvodne to bolo za 4* ale prekvapivé rozuzlenie nakoniec plus žart s odseknutou hlavou a príjemný "Happy End" na konci moje očakávania prevýšili. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Na obale z DVD vydania je uvádzaná Renee Estevez ako Jennifer, tú však v skutočnosti hrá Elizabeth Cox, Renee Estevez hrá jej spolupracovníčku Lindu. (beso74)
  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)

Reklama

Reklama