Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Mam rad slashery ale toto dielo malo tak prisernu reziu, strih, kameru a vraha ze mi "dramaticke sceny" prisli doslova na smiech. Nulovu atmosferu dorazil maximalne dementny koniec takze jedina vec ktora sa na tejto amatercine da ocenit je vcelku slusne gore. Skoda premrhaneho potencialu. Zial nie kazdy vie navodit atmosferu ako Carpenter. ()

creeper 

všechny recenze uživatele

Intruder je sympatickým zástupcem subžánru (slasher). Je v něm obsažena nadšenecká hravost. A to jak v práci se slasherovými pravidly, tak i v rámci technické stránky filmu (práce s kamerou a se střihem). Rukopis Scotta Spiegela je v mnohém podobný Raimiho stylu (stejně jako ranným Coenům). Což je pro mne (fandu těchto tvůrců) další plus. Prkennost většiny postav potěší a celková inklinace k slapsticku v kombinaci s povedeným gore je taktéž osvěžující. A Dan Hicks ve své roli září. ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Hřebíkem do oka, nožem do hlavy, nožem do pupku, kebule rozmačkaná lisem, kebule přepůlená pilou. Zkrátka běžná noční směna v jednom supermarketu. Chvilku trvá než se figurky definitivně rozmístí na šachovnici smrti a než osazenstvo dostatečně poznáme. Však to znáte - ten paří s tou, tohle je komická figurka, támhle je blbeček, tohle podivín... klasika. Po téhle povinné prezentaci se ale rozjede ta pravá krvavá zábava made in 80'. Zcela jednoznačně nejlepší film Scotta Spiegela a mimo jiné i oblíbený slasher Quentina Tarantina, což myslím jako doporučení bohatě stačí ne? ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Narušitel je od autorů Evil Dead,a tak si nemohu odpustit jednu malou,ale pro mě důležitou připomínku.Zatímco u kultovní řezničiny byla za málo peněz sakra hodně muziky,u Narušitele došlo k malé,ovšem zásadní změne.Za málo peněz,málo muziky.Narušitel je přespříliš obyčejné béčko,sice s pár gore efekty,ale jinak bez atmosféry,bez napětí,bez šťávy.Autoři se zde pro mě zkrátka nevyřádili tak,jak by mohli·a hlavně jak uměli a ikdyž to mělo celé docela zábavně nadnesený tón a výtečný nápad s neomezenými možnostmi proměnit celou tuto vyvražďovačku v pořádný masakr,drželi se tvůrci dost při zdi a celkově na mě Narušitel působil dost sterilním a nenápadným dojmem. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Slaboduchý béčkový slasher z konce 80. let od režiséra Scotta Spiegela (kamarád Sama Raimiho). Na první pohled je vidět, že Spiegel se snažil natočit dobrý krvavý slasher, ale moc se mu to nepovedlo. Některé uhozené scény střídají špatnými dialogy a tak to jde celý film. Jediný klad tento film má opravdu snad jen ty masakry, které jsou opravdu lahodné. Jinak Spiegele styď se, to si říkáš spolupracovník Sama Raimiho!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)
  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)

Reklama

Reklama