Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 4 (1999) (série)


Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)

(epizoda)
  • Německo Höllenfahrt auf der A4 (více)

Obsahy(1)

Nový dálniční komisař Tom Kranich má vskutku nečekaný nástup do zaměstnání: hned první den má nehodu, když nabourá na kole do mercedesu. Jeho řidička Susanne Tomovi nabídne, že ho do práce sveze. Tím začíná drama: na dálnici se zasekne plynový pedál ve 160kilometrové rychlosti. Semir se dozvídá, že jeho nový kolega Tom je v nesnázích. Záchranné akce se rozbíhají a začíná souboj s časem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jó, to je to, o čem mluvím - Steinke byl absolute Alarm für Cobra 11. Tenhle dvojdíl je navíc jasným důkazem, že se může podařit udělat vykrádačku nejakému propadáku, ale mnohem kvalitněji (viz Splašené auto). K tomu parádní dabing (Bohdan Tůma a Aleš Procházka) a koukatelné německé tváře. Maximum akce, Speed v německé verzi. Dobré. Dost dobré. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tenhle pilotní film nemá chybu. Líbila se mi ta pekelná jízda, Tomův první den v práci, že se nedostavil, protože se řítí v autě po dálnici. Záchrana dítěte za jízdy helikoptérou, pak schledání dvou sester na konci. Jen ten magor spolujezdec, ten mě tam vytáčel, takovýhle lidi nemám ráda. Toto je začátek oblíbené dvojice Simír a Tom. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám takových menších 5* protože v tomhle mě Kobra 11 a celé Německo dost překvapilo. Po nic moc prvním pilotu je tohle opravdu extra skok. Sice tu je klišé nad klišé a celé to je dost neoriginální, ale prostě je to příjemné na zkouknutí. Kanich je sympaťák a simír jak by smet. Je tu sice dost nedostatků ale já si film prostě dokonale užíval. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se deje? mame tu auto ktery jede samo od sebe ale to neni mozny vysvetlete to tomu autu! no teda jsem nadsen a uz chapu vsechny ty komentare tady ze je Rene Steinke trida a se Semirem tvori jasne nejsehranejsi dvojici uz jsem zaregistroval ale teprve az tenhle dil povysuje serial na opravdu maximalni level prosty namet profesionalni zpracovani a napinavost mi vyrazily dech ani to neni jeste zdaleka tak prehnany spousta blaznivych pokusu o zachranu osadky auta ktery by klidne v nejaky 15 nebo 16 serii bez skrupuli pouzili a vysli by jim se tu nezdari a tak si muzem tuhle silenou jizdu z dalsimy a dalsimy pribyvajicimy problemy vychutnat az do konce fakt jsem necekal takovou pecku ani jsem si nemyslel ze bych kdy v zivote nejakymu dilu jakyhokoliv Nemeckyho serialu dal 5* ale tohle je opravdu vrchol Kobry 11 ja se i pod ty ostatní komenty podepisuju a na 100% s nimi souhlasim mistama jsem vzrusenim nedychal tohle je fakt superbomba! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsem netušil, že na ČSFD jdou hodnotit i piloty! Tak, ale když to tu je… Musím souhlasit s většinou názorů, že tady je tenhle (jinak průměrný) seriál na vrcholu. Viděl jsem to před nějakými 5 lety, ale ještě teď si pamatuju většinu scén (sudy, malé dítě houpající se na šňůře helikoptéry)… Možná i to je známka toho, že tam kdysi byla nějaká kvalita… A Tom je bezkonkurenčně nejlepší parťák! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V této epizodě zazní několik písní, konkrétně se jedná o písně „Paranoid“ od Black Sabbath, „Everything's Gonna Be Alright“ od Sweetbox, „The Road to Hell“ od Chris Rea a „When You Believe“ od Whitney Houston a Mariah Carey. (Frantisek.Fu)
  • Ve scénách, kdy se vrchní komisařka Engelhardtová (Charlotte Schwab) dohaduje se zemským předsedou vlády Brüslerem, lze vidět, že na jejich telefonech jsou malé obrazovky s kamerami. V těchto scénách se obě postavy ve svém dialogu přímo dívají na obrazovku, tudíž kamera, která je umístěna ihned vedle obrazovky, by je měla snímat tak, jako by spolu mluvili z očí do očí. Z nějakého důvodu jsou ale obě postavy nelogicky snímány z profilu. (Cruz555)
  • Na konci Tom otevřel šíbr před uražením dveří Mercedesu, ale při přelézání Zuzany a Eda je šíbr při záběru z vrchu zavřený. (marcel5)

Reklama

Reklama