Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir se má oženit s Andreou Schäferovou. Na dálnici však dojde k havárii, při níž zemře ředitel bezpečnostní služby zemské banky. O chvíli později havaruje i Semir s Janem. Ukazuje se, že za oběma nehodami stojí otrlý zločinec Tscherny. Poté, co je zatčen, je unesena Andrea. Semir a Jan si musí pospíšit, aby ji zachránili! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skoro až neuvěřitelné, že tvůrci dokázali vrátit nějakou zápornou postavu, jelikož většinou je jejich schopnost udržet jednu myšlenku omezena na jeden díl. Naštěstí udělali výjimku u jednoho z nejlepších záporáků z celé historie Kobry, a to Tschernyho. Ten se vůbec nezměnil, a tak pořád dostatečně zatápí oběma komisařům. Stejně tak opět táhne celý pilotní dvojdíl, a hlavního záporáka strčí do kapsy. Je tu i několik povedených vedlejších linií, ať už s zetěm policejního prezidenta (Semir snad poprvé a i naposled v policejní uniformě) a také Semirovou svatbou, která se promítá i do hlavní linky. Za mě jasný plný počet, a jeden z nejlepších pilotních filmů. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V době, kdy už to řada fanoušků s Kobrou vzdávala, přišel dvojdíl, který se sice nakonec ukázal labutí písní seriálu, ale zahájil poslední sérii, kterou jsem si opravdu užil. Extra nadsazené akční scény, osobnější případ než kdy jindy a několikanásobně gradované finále. V téhle kombinaci nemůžu jít níž. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k 8. sérii, kterou jsem sledoval jen tak letmo, protože už se s nástupem této řady z tohoto seriálu definitivně stala slátanina, kdy se zápletky epizod neustále opakovaly, akce už byla až moc přehnaná a úroveň stupidity extrémně vysoká (a tento stav trvá u tohoto seriálu dodnes). Už tenhle pilot byl strašný. Majitel pohřebního ústavu je ve skutečnosti ďábelský zločinec. Andrea má jasnovidecké schopnosti. Jan skočí v plné rychlosti z jedoucího kamiónu a za letu zachytí ampuli s protijedem pro Andreu. Ne, tohle už se vážně nedá ani s nadhledem. Dvě hvězdičky alespoň za to, že to přeci jen trochu zábavné je. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní film k 8. sezóně. Seriál jede dál, pilotní filmy už nejsou co bývaly a jejich kvalita klesá. I přesto je to pořád ta Kobra 11, kterou všichni znají. Příběh je tentokrát pro hlavní hrdiny více osobní, i přesto se tvůrci nemohli vyhnout několika stupiditám, bez kterých by se to určitě obešlo. ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama