Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris a Semir pronásledují na dálnici dva drogové dealery. Jednomu se podaří uniknout, druhý se zabarikáduje na opuštěném statku s rukojmím. Přivolané zásahové jednotce velí Chrisův známý Rolf Dorn. Při zásahu Dorn zastřelí už odzbrojeného únosce. Semir to viděl, ale všichni z jednotky vypovídají ve prospěch svého velitele. Ani Chrise Semir nepřesvědčil, a tak prokurátorka případ odloží. Při pátrání po druhém dealerovi jsou svědky, jak ho usmrtí maskovaný muž. Chris se domnívá, že v něm poznal Dorna... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť kurvy v policajnej šóre a tentokrát v zásahovke. náš nekebababár a Rytiar sa kvôli tomu pekne pochytia, ale potom prídu na kĺb a sú fajn. Síce záverečná akčná pasáž nemá až také grády ale inak som spokojný. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|100%| (PROTI VŠEM PRAVIDLŮM – 5.epizoda 11.série) Tak toto vedle pilotu k 11.série další pecka. Skvělá epizoda, která mě baví furt. Akci tu samozřejmě máme. Začáteční pronásledování na dálnici ve tmě a sem tam nějaké střílení a menší konečné pronásledování. Jak už píši v předchozích epizodách, v 11.sérii nejde moc o akci. Má to výborný příběh o zkorumpovaném týmu zásahové jednotky. Chris tam má dávného přítele, který mu kdysi zachránil život. Jenže Chris si musí uvědomit, že přešel na druhou stranu a bude muset se Semirem ho a jeho tým dostat před soud. Takže opět si tu Chris a Semir moc nerozumí. Je to napínavý díl, konec je trochu smutný. Hudbu skládala dvojice skladatelů Jaro Messersmichdt a Nik Reich. Složili výbornou hudbu, podobnou jako v epizodě Přízraky minulosti. Na konci přidali kobří znělku, která krásně prokreslila emoce. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama