Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Vtipná gastronomická taškařice o moderní nymfomance, která je už unavená randění s otravnými hipstery a tak se nechá sbalit v supermarketu vtíravým cigošem. Cigoše znásilní hned na prvním rande, takže jsem neměl problém s rozhodováním, komu mám fandit. Svojí retardaci podtrhne tím, že s cigošem jeden po 3 dnech známosti na chatu do lesa, tudíž není těžké odhadnout, co se bude dít. Tvůrci už nadále neotravují diváky s chozením kolem horké kaše a děj se velmi záhy promění v příjemný byznys s lidským masem, což bude díky neschopnosti Fialovy vlády brzy zažitým standardem velké části českých mužů. Potěšilo mě, že si snímek na nic nehraje a nebojí se každou chvíli vytáhnou sebe parodizující vtipný prvek. Dokonalý byl závěr s negrem, který se vydal na záchrannou misi své opičí kamarádky a při zaslechnutí výstřelu změnil své rozhodnutí a odjel pryč. A vůbec navzdory všem zažitým tradicím se tvůrci nebojí zde právě negry prezentovat jako ty zdaleka nejpříčetnější a nejinteligentnější, kteří musí pečovat o blaho a bezpečí svých retardovaných bílých přátel. [72 %] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a i když to zdaleka není první podobně laděná žánrovka, působí svěže a neotřele. Odlehčený tón vyprávění mi seděl, herečka v hlavní roli neskutečně sympatická, Stanovi to také sedlo a Charlotte Le Bon je s tou blonďatou parukou za nehoráznou kost. Ale čekal jsem trochu víc vtipu a vlastně i krve a hlavně mi přišlo, že se toho na půdorysu necelých dvou hodinu zase tolik nedělo. Prostě a jednoduše jsem se občas nudil a to víc, než je obvykle akceptovatelné. 60% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Daisy Edgar-Jones a Sebastian Stan majú natoľko parádnu chémiu, až mi bolo miestami ľúto, že Fresh nie je romantickým filmom (a to tento žáner neobľubujem). O to viac ma však bavilo pozerať sa na to, ako šialený doktor Steve bojuje medzi svojím zamilovaným a vražedným „ja“. Záver by som si však vedel predstaviť lepší a mrzia ma aj zopár nelogických krokov (hlavne zo strany Stanovej ženy a barmana). ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kulinářská šou, která před úvodními titulky kráčí směrem k milé romantické komedii a po nich  teprve přichází na řadu Kluk v akci a Žena na pultu i na háku.  Potěšily i viditelně a vlastně vtipně vyrovnané suroviny, tedy ingredience pro ženu na černo,  masovou směs, lidově "Čínu" i klasické bílé maso. Autorka se sice nepouštěla do větších akcí stran receptur, a to ani vizuálně a trochu se zklamáním ani v závěrečných titulcích jsem se nějakého toho receptíku pro domácí využití nedočkal, ale celkově dobrému dojmu z jinak pohledně vytvořeného pořadu pro milovníky dobrého jídla  to výrazně neuškodilo. Snad jen v závěru jsme se místo letmého ochutnání páně kuchaře mohli dočkat i Velké žranice, škoda.  I tak si chystám čtyři talíře. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama