Reklama

Reklama

Willy Fog na cestě kolem světa

(seriál)
  • Španělsko La vuelta al mundo de Willy Fog (více)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál na motivy románu Julese Verna. (oficiální text distributora)

Recenze (234)

foundation 

všechny recenze uživatele

Nemozem inak. Kacerovo, Rychla rota, Ninja korytnacky, Scooby doo, Bugs Bunny, Smoulove a dalsie..to vsetko je absolutna bomba ale Willi Fog bol niecim osobitnym. Na vsetky tie serialy som sa dival neuveritelne rad a dodnes ich mam ponahravane ale kreslena Cesta okolo sveta bolo niecim co nespadalo do kategorie ostatnych kresleniek. Proste spicka. Aj ked mojou uplnou najoblubenejsou kreslenou rozpravkou bolo a dodnes je Kacerovo toto tu ma u mna osobitne miesto v cestnej lozi na ktore nikdy nezabudnem. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím kolik mi bylo, když jsem se zamiloval do Byl jednou jeden život/člověk/objevitel/vynálezce a později také do Willyho Foga a jeho cestě kolem světa. Animované verzi se do dnešních dnů nevyrovnalo žádný jiný způsob natočení slavného příběhu bohatého anglického muže z vyšší vrstvy a jeho sázce o cestě kolem světa za 80 dnů. Nehledě na to, že animace je v tom seriálu příjemná a hravá. ()

Reklama

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malým dítětem, seriál jsem naprosto zbožňoval hlavně kvůli Chidlingovi. V současné době se Willy Fog vrátil v repríze na obrazovky a já jej sleduji se svým mladším bratrem. Naprosto úžasný dabing všech postav, zejména Dixe a Barnabáše je největším plusem našeho vydání. Opravdu dobrý seriál. ()

Marshall007 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patřil mezi mé nejoblíbenější ještě když jsem byl malej prcek :-D. Naprosto jsem to zbožňoval a těšil jsem se na každou další sobotu ráno, kdy jsem mohl sledovat Willyho. Proto zákonitě taky hodnotím pěti hvězdičkami. Otázka ovšem je, jestli bych již zmíněných pět dal, i kdybych si to zopakoval znovu. Po zkušenostech vím, že k seriálům/hrám z dětství je lepší se nevracet, nebo zmizí všechno jejich kouzlo a zjistíte, že to vlastně vůbec není takové, jaké jste si to představovali. Proto se k tomuto seriálu už radši vracet nebudu a budu na něj vzpomínat jen v dobrém :-). ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Hrůzná hrůza. Nápad se zvířaty je dobrý, animace dost slabá a dabing naprosto příšerný. Preiss mluví jako profesor Idiot, princezna jako Agáta Hanychová a ten malej hajzlík jen piští a kvičí. Dost nepovedená věc. Rozdílný názor od většiny je zapříčiněn faktem, že já prožil dětství na medvědech od Kolína:-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Postavy odpovídají postavám ve Vernově předloze, ale mají zvířecí podobu. (Kmotr76)
  • V seriáli sa Willy Fog stavil o 20 000 libier so 4 členmi klubu- Sullivanom, Andrewsom, Fallentinom a Flanaganom, V predlohe stávka zahrňovala členov 5. Rozdielový piaty člen je Ralph, ktorý je v seriáli kladnou postavou. (D1705)
  • Česká verze se od španělského originálu podstatně liší. Do úvodní znělky byly vloženy některé scény a z 2., 3., 10., 11. a 24. epizody byly vystřiženy výstupy s písničkami. Druhá řada s názvem Willy Fog na cestě za dobrodružstvím (od r. 1993) zůstala těchto zásahů ušetřena. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama