Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

maty39 

všechny recenze uživatele

City hunter není ani tak film Jackieho Chana, ale spíše Jing Wonga. To znamená totálně šílená komedie, která nezná míru a hází na vás jednu šílenost za druhou a zkuší jestli se budete bavit, nebo ne. Jing Wong je nejznámější pro jeho komedie se Stephenem Chowem a sérii God of gamblers. Zde můžete vidět jeho nezaměnitelný styl. Jackie natočil City huntera převážně pro Japonský trh, kde byla tato postava velmi populární. Předlohu neznám, ale nemyslím si, že by byla až zas tak šílená. Příběh samotný je variace na Smrtonosnou past na moři. Únosci se zmocní lodi a chtějí okrást bohaté cestující, jenže na lodi je City hunter, jeho asistentka, která je do něj zamilovaná, japonská dívka, po které Jackie pátrá, aby jí mohl dopravit k otci. Plus několik dalších barvitých postav. Následuje chaos, komedie a i nějaká ta akce, která je spíše jak z kreslených grotesek, než z filmů Jackieho Chana. Nejpamětnější je, když Jackie v bitce kopíruje Bruce Lee jehož film je promítán na plátně. Vím, že tento styl není pro každého, ale mě City Hunter neskutečně baví. Dokonce ani Jackie není fandou tohoto filmu a párkrát se o něm a jeho režisérovi údajně nepěkně vyjádřil. Jing Wong mu to vrátil ve filmu High Risk, kde Jet Li dělá bodyguarda a dabléra razmazlené hvězdě, která je inspirována Jackiem. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa len tak často nevidí !!! Najprv mi spadla sánka dole a zdvihol som si ju až pri záverečných titulkoch. Toto bol nechutný mix rumunskej horalskej komédie s gruzínskym predrevolučným dielom, šmrcnutý debilnými ksichtami Paola Villagia aka Fantozziho. Pristihol som sa, ako som zopárkrát krútil neveriacky hlavou, či to tvorcovia filmu mysleli vážne, alebo nie ..... Komédia je jedna vec a paródia druhá - toto však malo ďaleko aj do jedného a j do druhého. Vrcholom všetkého boli dementno-debilné ksichty hercov pri kváziúsmevných scénach. Nie, páni a dámy, toto nebola moja šálka čaju ...Brrrrrrrrr ()

Reklama

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, proč? Pominu-li fakt, že v anime Ryo Saeba o Kaori nikdy ani okem šmíráka nezavadil (to že se s ní seznámil až když byla dospělá - to je další věc), že nikdy nedostal od nikoho nakládačku, že (téměř) nikoho nikdy nezastřelil, že se všem zločincům při vyslovení jména City Hunter ježily hrůzou chlupy. Zůstanou mi pouze, docela dobře udělané souboje. Co má však tohle společného s vynikající animovanou předlohou? Nic, vůbec nic! Jackie Chan udělal ze Ryo Saeby naprostého chudáka. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Předně...Tohle není film. Je to "něco" natočené kamerou. Běhají tam nějací uřvaní lidé a Jackie Chan. V měřítkách paskvilu těžko překonatelná záležitost. A hlavně člověk se řeže od začátku do konce. Jako bonus obsahuje neodolatelnou parodickou scénu na Street Fightera, které se budete smát, až vám prasknou oční bulvy. Kdo objeví "genialitu" tohoto díla, je mu jasné proč pět z pěti. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak opět jeden akční kousek, přesycený asijským humorem, který funguje velmi málo a spíš je otravný. Do toho otřesná zápletka, která je tak krkolomná po všech stránkách, až z toho vzniká jakýsi groteskní guláš. Už jsem si na to zvykl, ale vždy to vytáhla skvělá akce, která celkový dojem pozvedla. Bohužel zde je pouze potenciál, i v podobě dobrých záporáků, ale zůstává absolutně nevyužit. Parodii tvůrci přenáší i do soubojů a tím akce hodně trpí......4/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)
  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama