Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

predators 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že mnoho hodnocení tohoto filmu je tak rozdílných, protože film je to hodně ujetý. A v tomto případě, hodně ujetý, znamená brutálně ujetý:-) Tady se asi Jackie totálně vyřádil a na výsledku je to znát....a pro mě v tom dobrém slova smyslu. Podle mě je to asi jeho nejlepší komediální role a zároveň soubouje jsou docela nápadité a zábavné. "To je moje přítelkyně!!" "Jak si mi to řekl?" "...ty zrůdo..." :-) 80% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mega ujetá záležitost ke které se údajně nehlásí ani Jackie Chan. Na tenhle film je potřeba se naladit. Pokud vás irituje Asijský humor, tak si WTF? budete říkat každých pět minut. Naštěstí na tři trapný vtipy připadne i sem tam nějaký povedený a režisér Wong Jing potvrdil, že akci točit umí. Navíc na straně záporáků je moje oblíbená béčková dvojka Richard Norton a Gary Daniels, takže úplně odjebat to nemůžu, ale zase ty původní čtyři hvězdy byly ode mě přeci jenom trochu přehnaný, takže neutrální lepší tři hvězdice jsou tak akorát.65% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výborný a hravý soundtrack, tak moc střeštěné, až je to zábavné, dobrá choreografie, parodie na Street Fighter, kočky -dlouho mi trvalo, než jsem tomu přišel na chuť, je to obrovská střeštěnost/// Na tohle potřebujete hodně silněj žaludek, hodně trpělivosti, mozek odstěhovat na druhej konec světa a vůbec o tom filmu nepřemýšlet. Jackie má hodně akční, bláznivé a trhlé filmy a tento nad nimi ještě viniká. Později jsem si však na bláznivé tompo zvykl a docela se i bavil. Nejlepší byla asi parodie na Street Fighter./// Celkem 69%/// ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Úspěšný soukromý detektiv má za úlohu najít Shizuko, ztracenou dceru bohatého japonského podnikatele. Je to těžký úkol, protože únosci si kladou příliš tvrdé podmínky. Jakmile detektiv spatří fotky krásné Shizuko, rozhodne se udělat vše pro její vysvobození. Tvrdou pěstí a dobrým humorem detektiv překoná všechny protivníky. Scénář : Jing Wong Hudba : Romeo Díaz a James Wong. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak opět jeden akční kousek, přesycený asijským humorem, který funguje velmi málo a spíš je otravný. Do toho otřesná zápletka, která je tak krkolomná po všech stránkách, až z toho vzniká jakýsi groteskní guláš. Už jsem si na to zvykl, ale vždy to vytáhla skvělá akce, která celkový dojem pozvedla. Bohužel zde je pouze potenciál, i v podobě dobrých záporáků, ale zůstává absolutně nevyužit. Parodii tvůrci přenáší i do soubojů a tím akce hodně trpí......4/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)
  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)

Reklama

Reklama