Reklama

Reklama

Komisař Moulin

(seriál)
  • Francie Commissaire Moulin (více)
Francie, (1976–2006)

Hrají:

Yves Rénier, Clément Michu, Claude Jade, Aïssa Maïga, Anthony Delon, Valeria Cavalli, Natacha Amal, Eric Defosse, Catherine Marchal, Jo Prestia (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(70)

Je jedním z nejslavnějších televizních komisařů, natočil 75 epizod, vedle hlavní role komisaře Moulina sám režíroval, psal scénáře a produkoval. U nás našel jedinečnou oporu v českém hlase, který mu propůjčil Miroslav Moravec, jenž namluvil všechny epizody. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele cheyene k tomuto seriálu (6)

Zelený medvěd (1991) (S04E01) 

Působivý díl a pro Moulina hodně osobní. ()

Komisař Moulin: Neposkytnutí pomoci (1992) (S04E02) 

Zajímavý, poutavý a poměrně drsný případ komisaře Moulina. Vyšetřování smrti feťáka a vraždy svědka je zastíněno linií kolem malého Moma, jenž má do případu též co říct a navíc si doma prožívá opravdové peklo. ()

Komisař Moulin: Simulant (1992) (S04E03) 

Téma této epizody je poměrně zajímavé a dodává jí na poutavosti. Na hlavu postavené je ovšem jednání Gia, který to udělá takový sek, že by snad ani neměl co dělat na tak prestižním oddělení. ()

Komisař Moulin: L jako Lennon (1993) (S04E05) 

Tato epizoda má až mysteriózní nádech. Potvrzuji, že je takový temný. Velký podíl na tomto dojmu má i hudba. ()

Komisař Moulin: Presumpce neviny (1999) (S05E08) 

Solidní případ komisaře Moulina. Tentokrát se divák nedočká žádných osobních příběhů hlavního hrdiny, což je možná trochu škoda, avšak na druhou stranu ne v každé epizodě je nutné rozebírat jeho soukromé avantýry a peripetie. ()

Komisař Moulin: Sériový vrah (1998) (S05E12) 

Komisař Moulin řeší případ sériového vraha mladých žen, přičemž mu do života vstupuje jeho dcera, o níž dosud neměl žádné tušení. Naneštěstí je ve věku vrahových obětí a bydlí v okrsku, v němž se ony mordy odehrály. Jean Paul Moulin tak řeší nejen případ vražd, ale také své rodinné problémy. Verdikt: Poměrně zdařilá epizoda, 4*. ()

Reklama

Reklama