Reklama

Reklama

Komisař Moulin

(seriál)
  • Francie Commissaire Moulin (více)
Francie, (1976–2006)

Hrají:

Yves Rénier, Clément Michu, Claude Jade, Aïssa Maïga, Anthony Delon, Valeria Cavalli, Natacha Amal, Eric Defosse, Catherine Marchal, Jo Prestia (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(70)

Je jedním z nejslavnějších televizních komisařů, natočil 75 epizod, vedle hlavní role komisaře Moulina sám režíroval, psal scénáře a produkoval. U nás našel jedinečnou oporu v českém hlase, který mu propůjčil Miroslav Moravec, jenž namluvil všechny epizody. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Padme_Anakin k tomuto seriálu (5)

A hlavně mi nelži (1976) (S01E01) 

Módní návrhář byl zavražděn, svědkyně popíše vraha, na základě její výpovědi je zatčen mladý muž, po konfrontaci obviněn, stačí mít delší vlasy a džínovou košili.. Komisař Moulin není o vině mladíka zcela přesvědčen, stále pochybuje a tak si bere dovolenou a rozjíždí soukromé pátrání na vlastní pěst, to vše za doprovodu podmanivé hudby.. U mě spokojenost.. ()

Překvapení šéfa podniku (1976) (S01E02) 

Manželský pár si otevřel v Paříži restauraci a hned od začátku je jasné, že se je někdo pokouší vydírat.. Žena by to chtěla ohlásit na policii, manžel však nesouhlasí.. V noci u nich vybuchne bomba a manželka utrpí velmi vážná zranění.. Komisař Moulin se pořádně zapotí, než tenhle případ rozlouskne.. Yves Rénier na mě působí ohromně sympaticky a tahle role mu sedne jako ulitá.. ()

Komisař Moulin: Paříž 18 (1989) (S03E01) 

Komisař Moulin sleduje partu zlodějů, kteří plánují vyloupit banku, chce je dopadnout při činu.. Ve svém týmu má však grandiózního blba a ten celou akci podělá.. A než se stihne vzpamatovat, začne řádit v 18. okrsku bezcitný vrah.. Staré dámy přepadne, zabije, oloupí.. V závěru mě nepříjemně zamrazilo.. ()

Komisař Moulin: Čest a spravedlnost (1989) (S03E02) 

Každý z nás si pod pojmem čest a spravedlnost představí něco jiného, já kupříkladu pravdomluvného komisaře Moulina.. Samolibé vychytralce nad zákonem nemám v oblibě.. Zajímalo by mě, jak voní ta dýmka a tabák.. ()

Komisař Moulin: Poslední procházka (1989) (S03E03) 

Komisařova syna cestou ze školy přepadnou tři puberťáci, okradou ho o vše, včetně oblečení a přidají pár ran.. Moulin se vydává ke škole, odhalí prodejce drog, začíná sledování a postupně rozkrývá síť překupníků, v níž je mj. zapleten diplomat, terorista i obyčejný školník.. Zdařilá kriminálka se sympatickým Rénierem.. ()

Reklama

Reklama