Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Že by to bolo lepšie ako prvý Ant-Man nemôžem povedať. Prišlo mi to rovnako dobre. Možno o chlp lepšie. Aspoň príbeh bol zaujímavejší. To čo sa veľkosťou mravca nakuslo v závere prvého Ant-Mana a tam kde skončil Captain America: Civil War tu sa v tom pokračuje. Scott ma domáce väzenia za to, že pomáhal Kapitanovi a Hank s Hope, ktorá sa stala Wasp (a jej postava je ešte lepšia) sa snažia zachrániť maminu Janet. Medzi tým sa objaví zaujímavý záporak, ktorý hlavnú trojku naháňa celý film. Dvojka je viac vtipnejšia ako jednotka (Michael Peña a jeho kumpáni zas dostanú priestor sa predviesť) a celé je to viac odľahčené a to s toho robí celkom pohodový film, no viac s toho nevytiahne, aj keď akcie majú fakt dobre nápady. Ant-Man and the Wasp je tradičný sequel, ktorý neohromí, ale na tu chvíľku príjemne zabaví. P.S.: po-titulkové scény sú dve a ta prvá, pekne nadväzuje na Infinity War. Obľúbený soundtrack: It Ain't Over Till the Wasp Lady Stings, Prologue. 70% - 3* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Podobně jako jednička sází nejen na akci, ale i na odlehčenější zábavu a vtip. A snad je i o kousíček lepší než jednička - aspoň na mě to tak působilo. Nejsem sice fanoušek superhrdinů a navíc mi obecně spíš vadí všechno to jejich spojování v Avengery, ale sem tam jsem schopná si podobné filmy užít. Ant-man je rozhodně fajn v tom, že příběhově stojí sám o sobě a není třeba vědět nic víc (až teda bohužel na poslední scénu za titulky, která napovídá o spojení s Avengery, a tak nezasvěcení, jako já, jsou opět nahraní. Naštěstí se dá tuto scénu prostě ignorovat.) Navíc stejně jako první díl je i tento film hodně hravý a nápaditý, co se týká práce se zmenšováním a zvětšováním věcí v prostoru. Tahle jeho hravost mi byla sympatická už v jedničce a jsem ráda, že od ní neupustili. Kdybych to měla shrnout, není to sice druh filmu, který by mě ohromil, ale jako jednorázové akční pobavení funguje na jedničku. (~(3,5)~ ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jako jedny z mála filmů z MCU lze Ant-Many téměř bez ztráty kytičky vyjmout a sledovat je jako nezávislé komedie. Dvojka je navíc vylepšená o návrat Michelle Pfeiffer do komiksovek (všichni dodnes smekají před její Catwoman z Batman Returns), plus poprvé se zde setkávají na plátně Michelle a Michael Douglas, což je něco, na co se čekalo dobré tři dekády. A jako třešnička může filmové znalce hřát vědomí romkom, ve které Paul Rudd randil s Michelle (i když je mezi nimi 11 let). Takže doporučuju i rewatch I Could Never Be Your Woman. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Opět velmi vtipné. Často jsem si říkala, že ten Scott přece nemůže být takový mamlas, včetně těch jeho vězeňských kámošů, machrů přes počítače. Každopádně mě ty jejich kecy na úrovni absolventů prvních ročníků zvláštní školy bavily. Jako v každém podobném akčním filmu tak i tady, nás drží v napětí do poslední chvíle. I tady se najdou všechny možné komplikace, které do závěrečných chvil zabraňují dojít ke kýženému výsledku svého snažení. Co jde, tak se do sebe neustále zamotává, pořád se improvizuje, a to všechno doslova v letu. S mým doprovodem jsme po cestě domů vedli řeč s hlubokou myšlenkou ... byl na mě vznesen dotaz, zda Ant man a Wasp pomůžou v dalším díle Avangerům. Těžká otázka. Budeme doufat, že ano. I když nevím nevím, taky to se Scottem momentálně nevypadá nijak růžově. Ti co se nezvedli ze sedaček v kině hned při prvních titulcích ví ... ()

3497299 

všechny recenze uživatele

horší, než předchozí film, ale stále celkem uspokojující nevinná zábava; ty zápletky, kdy nějaká hodná postava se chová jako idiot a škodí všem ostatním, protože je něčím zaslepená, ale pak si to uvědomí, mi už začínají trochu lézt krkem; btw, když se auto zmenší, zmenší se také obvod kol, čili aby auto pokračovalo stejnou rychlostí, musí patřičně vytúrovat motor do potřebných otáček + další fyzikální zákony a jejich role v příběhu je pure pleasure ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Natáčelo se od 1. srpna do 20. listopadu 2017 ve dvou státech USA – Georgii a Kalifornii. (Varan)
  • Jedná se o druhý film na motivy komiksů od Marvelu, u kterého se na scénáři podílel také představitel hlavní role, v tomto případě Paul Rudd. Tím prvním byl Ryan Reynolds u filmu Deadpool (2016). (NiWi)
  • Jubilejný dvadsiaty celovečerný film Marvel Cinematic Universe. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno