Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

Reklama

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála akčních trilogií, které mohou stát v řadě vedle sebe a ne za sebou. Tentokrát nás Jackie humorem sobě vlastním pozve do Číny a za asistence krásné Michelle Yeoh se bude snažit rozprášit gang kolem šéfa Chaibata. Je vidět západní look, ale pořád je kvalita znát. Focení "soudruha" Chana v pracovním modrém mundůru je velmi vtipnou vložkou. Při závěrečných titulcích samozřejmě nechybí výčet nepovedených záběrů a některé údery ( zvláště pak helikoptérou), které Jackie tradičně schytal. Respekt. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo super! Vtipnosť, nápaditosť, bezchybná akcia. Michelle Yeoh je fakt super a k Jackiemu sa veľmi hodila. Dosť som sa nasmial na nedorozumeniach prameniacich z jeho úlohy tajného agenta. Mám výhrady len k snúbenici, čakal som len na to, kedy jej niekto rozkopne hlavu. "Najpomalšia" časť, ale možno kvôli tomu aj najlepšia. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)
  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)

Reklama

Reklama