Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému dielu výrazné zlepšenie. Jednak za to môže Stanley Tong, ktorý prináša do série svieži dych a nové neokukané lokácie. Viacej ako na vtip dáva dôraz na premyslenú zápletku, ktorá v rámci žánru funguje z každej strany. Humor je tu tiež, ale v tomto prípade je nenásilný, prirodzený a nenarúša dramatickú rovinu. Jackie tu tiež nekladie dôraz na rôznorodé kúsky a premety, čo v tomto prípade vôbec nevadí, lebo hlavným ťahúňom nie sú súboje, ale chémia medzi ním a Michelle Yeoh. Finále je potom po všetkých stránkach perfektné. Koniec, ako to tradične býva, uťatý v posledných piatich sekundách bez skutočného doznenia, čo je ale v tomto žánri a v tomto kraji už zvykom. Takže vyčítať tomu filmu práve toto, nie je úplne na mieste, hoci mne osobne to vadí. Kvalitou rovnako dobré, ako prvá časť. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo super! Vtipnosť, nápaditosť, bezchybná akcia. Michelle Yeoh je fakt super a k Jackiemu sa veľmi hodila. Dosť som sa nasmial na nedorozumeniach prameniacich z jeho úlohy tajného agenta. Mám výhrady len k snúbenici, čakal som len na to, kedy jej niekto rozkopne hlavu. "Najpomalšia" časť, ale možno kvôli tomu aj najlepšia. ()

Reklama

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná Police Story. Víc se tu střílí, vybuchuje, akce je mnohdy velkolepější (helikoptéra). Film je celkově trochu vážnější (i když vtip rozhodně nechybí) a nemá tolik nadhledu jako předchozí dva díly. Na druhou stranu je tu agentka Michelle Yeoh, která Jackieho skvěle doplňuje a kope jí to taky skvěle. A jako vždy můžeme v závěrečných titulcích, s pusou otevřenou dokořán, obdivovat neskutečné kaskadérské kousky, které jsou mnohdy opravdu na hraně. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno