Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nejschopnější hongkongský polda konečně vyfasoval parťáka, co mu schopně konkuruje, a tím zdvojnásobil divácký zážitek. Tandem Jackie Chan a Michelle Yeoh je naprosto perfektní, a to nejen co se týče akce, ale hlavně zábavy. Jejich šarvátky, popichování, vzájemné fackování a hlavně výborná improvizace v momentech hrozícího nebezpečí je asi to nejlepší, co tu můžeme nalézt. Tím nechci říct, že to všechno na úkor nápaditých stříleček, fightů a honiček, těch je tu samozřejmě dostatek, ale na pořádnou akci si divák musí chvíli počkat. Tentokrát by to však nemělo vůbec vadit, jelikož taková přestřelka v Kambodži a závěrečná honička na střechách jedoucího vlaku vám to bohatě vynahradí. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dobrá taškařice. Tradiční Chanovka, ve které uvidíte kočku Michelle Yeoh, hlavně její kaskadérské umění táhne filmu nahoru v některých případech Chana přímo zastiňuje a ne pouze doplňuje prostě po čtyřleté pauze návrat ve velkém stylu pro Michelle. Škoda, že spolu nespáchali více filmů, Chan by někdy vedle sebe potřeboval takovou schopnou persónu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)

Reklama

Reklama