Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda pro fanoušky hongkongských filmů osmdesátých a devadesátých let. Mix zbraní, bojových umění, kaskadérských kousků i komedie (přijatelné i pro neAsiata). Tygřice Michelle Yeoh má stále vrcholnou formu jako Red Force. Není to nejakčnější film, není to přehlídka nejlepšího Jackieho kungfu artu, ale přesto je to pro fandy výtečné pokoukáníčko. I v roce 2013, což si zasluhuje přidat hvězdu... 90% (tv, dabing) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5  Trojka zaplávala do ešte komickejších vôd, kde je Jackie Chan ako doma. Niektoré pasáže boli veľmi vtipné, napríklad tá po príchode do komunistickej Číny, kde sa Kevin (Jackie Chan) snaží zapôsobiť na čínsku agentku. Jej postava zahraná výbornou Michelle Yeoh bol veľmi dobrý nápad tvorcov, konfrontácia týchto dvoch hlavných postav je to najlepšie, čo film ponúka. Žiaľ, celkový dojem znižujú klasické neduhy, ako komicky prehnané gestikulovanie, hlúpe opičky a šaškovanie, trápne pokusy o vtip. Akcia je ešte premakanejšia, až megalomanská, je to samá streľba, samé výbuchy. Hudba sa trochu zlepšila, miesto úsmevne nepasujúcej 80-kovej disko hudby tu je rockovejšia hudba, vhodnejšia do akčného filmu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu určitě akčnější ale pořád existuje mnoho lepších Chanovek. O příběh moc nejde a je opět velice jednoduchý. Největší problém filmu je v pomalém rozjezdu, kdy se na akci čeká poměrně dlouho. Později se to už sice začne rozjíždět ale pořád to není ono a mezi jednotlivými akčními scénami je jen nudná vata, ve které se nás občas pokoušejí herci rozesmát. Akční sekvence jsou povedené ale občas je vidět, že se tvůrci snaží kopírovat hollywoodské trháky (při jedné z přestřelek si nelze nevzpomenout na Predátora). Na druhou stranu konečná sekvence s helikoptérou a vlakem je dokonalou směsící skvělé choreografie a neuvěřitelných kaskadérských kousků. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)

Reklama

Reklama