Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dobrá taškařice. Tradiční Chanovka, ve které uvidíte kočku Michelle Yeoh, hlavně její kaskadérské umění táhne filmu nahoru v některých případech Chana přímo zastiňuje a ne pouze doplňuje prostě po čtyřleté pauze návrat ve velkém stylu pro Michelle. Škoda, že spolu nespáchali více filmů, Chan by někdy vedle sebe potřeboval takovou schopnou persónu. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ten najakcnejsi a zaroven najsviznejsie natoceny diel z celej trilogie. Podkial u predchadzajucich dielov si bolo treba na akciu obcas pockat, sem vam neda vydychnut. To je umocnene faktom, ze vedla Jackieho tu hra aj dalsia akcna superhviezda - Michelle Yeoh, a poviem vam, ze svojou rychlostou, ladnostou a kaskaderskymi kuskami obcas zatieni aj Jackieho. Proste FANTAZIA. V mojich ociach je Police story ta najlepsia akcna seria vobec. (10/10) ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)

Reklama

Reklama