Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Wawer 

všechny recenze uživatele

Více peněz, více výbuchů, lepší námět, Michelle Yeoh, Čína, Malajsie,... Snaha trumfnout předchozí díly z Police Story křičí na všechny strany. Jako jakýkoli akční film by to u mě stačilo na spolehlivě na 4*, ale tohle je Police Story a třetí díl vypadá jako by to byl americký sequel s původními herci ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda pro fanoušky hongkongských filmů osmdesátých a devadesátých let. Mix zbraní, bojových umění, kaskadérských kousků i komedie (přijatelné i pro neAsiata). Tygřice Michelle Yeoh má stále vrcholnou formu jako Red Force. Není to nejakčnější film, není to přehlídka nejlepšího Jackieho kungfu artu, ale přesto je to pro fandy výtečné pokoukáníčko. I v roce 2013, což si zasluhuje přidat hvězdu... 90% (tv, dabing) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)

Reklama

Reklama