Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ze sebe jako vždy vydává všechny síly. Taktéž smekám při pohledu na Michelle Yeoh, která se Jackiemu rozhodně po všech stránkách vyrovná. Film je to vtipný a akce zraku lahodící! Jen tam toho humoru mohlo být trochu víc. U téhle "chanovky" jsem nedokázal vnímat akci a humor jako jeden celek, ale oba prvky se mi vzájemně rušili. Čímž nechci Police story 3 nějak moc kritizovat, jen jsem čekal o něco víc. Kdo má ale rád Jackieho filmy, Police story 3 by mu rozhodně nemělo ujít. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)

Reklama

Reklama