Reklama

Reklama

X-Men '97


Tolerance Is Extinction – Part 1 (E08)

(epizoda)
USA, 2024, 30 min

Tvůrci:

Beau DeMayo

Režie:

Chase Conley

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)
(další profese)

Recenze (4)

Big_Boss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část z chystaného třídílného finále... i když mi přišlo, že předchozí epizoda byla spíš taková startovačka téhle poslední příběhové linky. Magneto i Chuck jsou zpátky ve hře, Summerovi jedou na první společnou dovolenou, Jubilee nakupuje s pracháčem drahý hadříky, Bastion rozjíždí genocidu mutantů a i ten Wolverine si konečně přičuchne k nějaké akci. A samozřejmě nás čekalo hodně nečekaných cameí. Jen mě zajímá kde se pořád poflakuje ta Storm. Ano, další dva týdny budou k nevydržení. ()

ZiGi_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento díl byl nářez. Zatím mě v celé sérii snad každý díl něčím nadchne a mohu si tak u toho říkat, že stálo za to znovu vytvořit tento seriál. Ale tento díl? Nádhera. Postavy jsou skvěle propracované napříč seriálem a je to vážně podívaná.  Nejvíce se mi v tomto dílu líbila scéna, kdy Wolverine s Kurtem (Nightcrawlerem) společně bojují proti vyvinutým lidem/Sentinelům. Ty meče a ta hudba jako kulisa. Genialita. Tohle není už jen animovaná pohádka, to je genialita komiksů přetvořena na plátno animací. Konečně nějaká komiksárna od Marvelu, která je přesně tím, co od těchto projektů očekáváte. ()

Artogon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1997 sa X-Men púšťalo naozaj pomerne malý deťom ešte na Fox Kids. Ak by ste finálny príbeh pustili deckám, asi by sa úprimne rozplakali. Finálny príbeh obsahuje desiatky odkazov na politické hry, smrť, vraždenie, horrorové kulisy a predovšetkým genocídu. (PS: Monológ Sinistera obdivujúci Mengeleho je niečo, čo by ste asi nečakali zrovna na Disney. Dosť sa divím, že to prešlo do scenáru). Skrátka, príbeh je teraz už úžasný a vyladený úplne vo všetkom a rozhodne chápem, že Disney nepromuje X-Men 97 ako nejaký animák pre deti, ale necháva ho žiť si vlastným životom v sekcii Animované seriály pre dospelých. ()

Reklama

Reklama