Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Doslova zde zírám. Jedni, co jinde hodnotí Hewittovou jako jednu z nejhorších hereček se zde rozplývají nad jejím uměním. Jiní prozměnu všude chválí Chana, zatímco zde jej haní. Málokdo si ale už uvědomuje, že se v první řadě zde hodnotí jeho film a zejména film, který má být komedií na akční agenty. Kdo čekal akční filmy Jackieho, ten si patrně asi neumí ani přečíst tv program správně. Film jinak lehce podprůměr, Jackie zde není špatný, ale potřeboval by lepšího scénáristu. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná. Jedna nebo dvě dobré akční scény, ucházející humor, poměrně originální ale nezábavný nápad se smokinkem. Tak proc 3*?? Jjedna je za Jackieho, druhá za Jennifer a ta třetí? No snad za to že nechtějí točit pokračování(Ano, myslím, že tuto vlastnost je potřeba u amerických filmů náležitě ocenit;). ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan alá James Bond, avšak nie tak dôvtipný. Jackieho slapší výkon ale i tak celkom vtipné kreácie a výrazy pri nich, ktoré dokáže dať iba on. Na niektorých scénach som sa pousmial. A ehmm kontaminácia vody korculiarkami (filmový preklad potapka) originálne, no mňa ako milovníka hmyzu to trochu vytočilo a štvrťhviezdu som za to zobral. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tady tvůrci krapet přestřelili. Parodie špionážního motivu je zřejmá, ale značně se tu přehrává, přehnaně skotačí a vůbec dějí divné věci. Největší zklamání přichází od Jackieho Chana, který tu viditelně při svých výskocích během zápasů používá lana. Pravda, má už svůj věk, ale než tohle, tak to vůbec. Sem tam něco pobaví, ale kde je ztřeštěností mnoho, tam jich je příliš. Po kratší době už unavují a stávají se nezábavným artiklem představ tvůrců. Inu, ne pokaždé se zdaří. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, to je jedna z mojich kultoviek detstva. Tuxedo patrí k tým jeho Hollywoodskym filmom, ktoré svojou hranou jednoduchosťou a plnou vtipu, ktoré si môžem pozrieť aj dneska, a verte mi, tých je málo. Bondovské,-agentovské klišé mi sadlo a prvá polovica sa mi dosť páčila. Cameo Jamesa Browna bolo parádne. No, neskoršie ma, napríklad naposledy keď som to pozeral na chate, nudilo, otravovalo a viac fungovalo ako backround. Možno to bolo vďaka alkoholu v krvi, možno nie. Má aj horšie kúsky. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)

Reklama

Reklama