Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (437)

plakát

V síti (2020) odpad!

Tohle mi v jedné věci silně připomíná 50 odstínů šedi. PR to totiž měla tak šikovně a dokonale promyšleno, že vám to natlačí do hlav i kdyby jste nechtěli. Film tlačící až příliš na statistiku, za to málo se věnující skutečné problematice. Do hereček obsadím dvacetileté děti nalíčené na dvanáct, to už si připadám jako v BH 90210 kde třicátníci hráli patnáctky. Tam to aspon ale byla kvalita. Tu zde nevidím. Hodnocení jen udává masa, která je ovlivněna tématikou víc než filmařinou. Určitě dobré téma, ale když si vzpomenu na maminky okolo sebe v kině, jak žvatlaly umělecké hodnocení na tohoto Spielberga, jsem rád že jsem jedl u filmu brambůrky a ne kebab, nebo bych ho asi hned viděl zpátky venku pod sedadlem. Skvěle manipulovatelné dílo na české diváky. Opravdová realita ale tohoto problému je jinde. Pokusy navodit detaily uměle prostě nestačí.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Všichni jsou tu z toho na vývar, ale já pořád dumám z čeho tak moc. Jasně, Mike a Marcus pořád kalibr, ty dva já mám moc rád a Bay umí vždy. Ale nevím kde ostatní shledali trojku za nejlepší díl série, za mě nejslabší. Už se tu příliš moc tlačí na akce a pohodovka Mizerů Mizí.

plakát

Medvídci Boonie: Cesta do pravěku (2019) 

Nejsou to sice žádné pixstár hledá superstár, ale animák je to dobrý. Čína má sice ještě na rozdíl od Mexického Velkého přání rezervy, ovšem za návštěvu kina to stálo.

plakát

Velké přání (2019) 

Animáky mám rád a byl jsem mile překvapen, že i v Mexiku a Číně ( Medvídci ) mimo klasik USA umí. Trošku sice takové malé mexické Ledové království, ovšem příjemné pokoukání a nejen pro děti.

plakát

Vlastníci (2019) 

Pominu - li neherce Kotka stále pokoušejíc ze sebe dělat někde Seana Penna a jeho kolegyni , která už si trapnější příjmení snad do života najít nemohla, pak je to dobrá a snad asi jediná letošní lepší komedie ze všech těch co se dovalily do kin z české tvorby. Nejvíc mě pobavil Ondřej Malý a jeho firmičky na všechno .

plakát

Dolittle (2020) 

Většina zde hodnotí spíš Iron Mana nebo knihu než samotný film. A to se pak odráží v hodnocení. Objektivně, film by mohl být lepší ale zas tak špatné to není, Gorila coby Kasparov a další stojí za koukání. Za mě určitě jedna z lepších komedií v kině letos na rozdíl od milionů tuctových českých pokusů.

plakát

Příliš osobní známost (2020) odpad!

Tak už velice dlouho se mi nestalo abych po půlce filmu odešel z kina. Tenhle stupidní blábol ovšem jinou volbu mít nemohl. Nikdy jsem nebyl šovinista, ale zde je vidět jak filmy dopadají když to točí ženská pro ženský. Typický obrázek tuctové zápletky, kdy chudinka popelka samozřejmě ambiciozní nezávislačka najde svého krásného bohatého prince. Ženský by měly konečně přistát na zemi. Takovíhle milenci neexistují. Herecké výkony žádné, jak se Hřebíčková mohla dostat k filmu nechápu dodnes. A už absolutně nechápu pojem komedie. Bez sexuálních scén by film neměl šanci. Ovšem jsme češi, nám stačí jak jsem okolo sebe v kině viděl i blbost. Scéna kde Natálie otvírá dveře, nikdo tam není a sál se válí smíchy. WTF?

plakát

Blíženec (2019) 

To mohl být velkej hit a namísto toho je na tom zajímavé spíš jen nápadná připomínka Willa coby ušáka z Fresh Prince. Ale koukat se to dalo.

plakát

Uzly a pomeranče (2019) 

Já bych tomu dal i hvězdu navíc ale za tu trapnou Farnou to prostě nejde.

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Další z těch nových českých filmů, kde se prostě nesmí pouštět ženský ke scénáři nebo režii, natož obojímu dohromady. Přitom dějový příběh , kde hrdinka omylem uvízne místo v hotelu na horském radaru by ještě nebyl špatný námět a třeba Pomajbo v roli faráře super a některé hlášky horala taky, zejména výživná strava v podobě bůčku nebo vepřové konzervy s cibulí. Lol. Ovšem to by česká produkce nesměla protěžovat do rolí Dejdara a spol. , kde jediné vtipné snad mohlo být jeho hra na saxík coby připomínka slavné scénky z Obecné školy.