Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (205)

leila22 

všechny recenze uživatele

Keď si myslíte, že je všetko v keli, bratia Safdiovci vám rýchlo vysvetlia, že toto je iba začiatok pekelnej noci, počas ktorej vám neostáva nič iné, iba hrať s veľmi zle namiešanými kartami. Po nevydarenej bankovej lúpeži sa Nick (Benny Safdie) ocitá vo väzení. Jeho brat Constantine (Robert Pattinson) sa vydáva na nočnú cestu mestským podsvetím, za účelom rýchleho získania peňazí na jeho kauciu. Rovnako ako aj v neskoršom Uncut Gems (2019), aj v Good Time sledujeme hlavného hrdinu, ktorý improvizuje jedna radosť. Nič iné mu prakticky ani neostáva. Žiadny premyslený plán neexistuje a tak je Connie ukážkovým zhmotnením frázy: Zúfalý človek robí zúfalé činy. Známe režisérske duo patrí medzi majstrov v obore chaosu a v budovaní nervydrásajúcej atmosféry. S kamerou sme spočiatku v neustálom pohybe a i keď sa po čase v tempe trošku poľaví, ani na chvíľu neprichádza nuda či scény, ktoré by slúžili iba ako zbytočná vata. Počnúc dynamickým tempom, cez perfektné herecké výkony na čele s peroxidovým Pattinsonom, cez skvelé elektro, efektné zahalenie sa do mnou milovanej neónovej perinky, až po samotný záver, je Good Time pre mňa osobne veľmi vťahujúcou záležitosťou, ktorú som si nesmierne užila! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejdivnější film letošního roku, kde pětihvězdy kolem okolo mi jsou záhadou. Film má hodně odpudivý až lacinný vizuál, všudypřítomný Pattinson mi přišel hodně nesympatický až slizský, příběh mi nepříjde vůbec zajímavý a byť scénař je nepředvídatelný zdaleka není inteligentním. V půlce jsem uvažoval o vypnutí, nakonec jsem film s problémy dokoukal. Nesedlo mi to. Takový film, kde se zásadního nestane vůbec nic ať to je zvrat, akce či násilí, vše zde absentuje. 40% ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt baví! Extratický a energetický požitek. Výborné herecké obsazení (obzvláště Benny Safdie ve dvojroli je úžasný), práce s kamerou a vtahující hudební podkres. V mých očích film strčí do kapsy většinu nudných konzumních áčkových titulů. Konec s Nikasem je jednou ze scén, která se mi vryje do paměti. Jsem hodně zvědavý na to, co předvede Pattinson v roli Batmana. Po vícerém zhlédnutí a zvážení zvedám na pět! Film mi opravdu utkvěl v paměti a zabrnkal na emoce. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žádná šablona, smysl a ani nic jiného v Good Time nenajdete. Film si pluje svou cestou, stejně jako Robert Pattinson, kterého jen zřídka v této roli poznáte. Nejdřív udělá to, potom něco jiného a vlastně to celé, nedává žádný smysl. Zajímavý vizuál, divná hudba a střelený děj. To vše nabízí tento snímek a logiku v něm nemá cenu hledat. V samém závěru je to dobrý film a dobrý je za tři. 6/10 = 65% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Kinetický sociální thriller, který působí přepáleně od prvního záběru a moc mu nepřidají lobotomizované zvraty, ani sice sympatický, ale necitlivě využitý 80s analog hell soundtrack od Oneohtrix Point Never. Pattinson předvádí nejlepší výkon kariéry, ale řekněme si na rovinu, že jeho postava je tak vnějšková, že se moc nenadře. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Robert Pattinson si musel během natáčení barvit a odbarvovat vlasy do takové míry, že mu začaly postupně vypadávat. Po skončení natáčení se ostříhal dohola. (HellFire)
  • V čase 1:23:00 môžeme vidieť v byte vo vitríne vyložené albumy "Bad" a "Thriller 25" od Michaela Jacksona. (F2003F)
  • Režisér Josh Safdie byl během filmu zatčen za řízení pochybného auta s pozastavenou licencí. Herec Peter Verby, který ve filmu hraje psychiatra, je ve skutečnosti trestní obhájce a po skončení natáčení tedy obhajoval Joshe Safdieho. (Bawnjourno)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno