Reklama

Reklama

AI Love You

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokročilá umělá inteligence se kvůli chybě v softwaru zamiluje do jedné holky. Převtělí se proto do mladého muže, aby si získala její náklonnost. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film je veskrze ptákovina, ale něčím mě přece jen zaujal. V době, kdy v důsledku politiky green dealu prudce zdražuje elektrická energie, kdy domácnosti, jež naletěly energošmejdům, dluží desítky ne-li stovky tisíc za elektřinu, působí veškerá ta ve filmu ukazovaná elektronizace domácností naprosto absurdně. Také váznou dodávky čipů z Tchajwanu, takže mluvící počítače asi hned tak mít nebudeme. Naopak budeme rádi, když budeme moci svítit, vařit a topit. Natočit takovýhle film v roce 2022, tomu říkám být mimo mísu. Nebo že by USA ani Thajsko hru na "zelenou energii" nehrály? ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vědět, zda se jedná o remake A.I. Love You (2016). Nejedná. Pozoruhodný filmeček. Záporáci jsou béčkoví až céčkoví, stejně tak některé herecké výkony nestojí za moc. 3 hvězdičky však dávám, protože to má zajímavý nápad, zajímavou atmosféru a zajímavé ztvárnění (a na thajské filmy se nedívám často). Umělá inteligence ve formě domů, vzájemné propojení těchto inteligencí, jejich interakce, barevné ladění filmu, styl - to vše stojí za zhlédnutí. A hlavní hrdinka nevypadá špatně :). ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

V teto sci-fi romanticke komedii jde o  lasku k mlade zene ze strany umele inteligence a jeji preskoceni do tela muze ve snaze ziskat jeji lasku. V zaveru nechybi zvrat. Je to takovy obraceny sci-fi snimek Her (Ona), kde se muz zamiluje do programu ve forme stale milejsi spolecnice. V tomto snimku hlavni predstavitelka je velmi talentovana a pohledna herecka. Scenar je inteligentni. Krome romance je zde tema osamostatneni umele inteligence vtipne nazyvane "zdivoceni". ()

borecjeborec 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná sci-fi romantika. Celkové herecké výkony stály za starou bačkoru. Scénář také nebyl bůhví co. Ovšem co cením je nápad. Veskrze nadprůměrný, inteligentní a  dobrý. Věřím, že s vyšším peněžním rozpočtem by vznikl velmi nápaditý snímek. Takhle jsem však nebyla schopna do filmu proniknout. Nějaká chemie hlavních postav úplně scházela a něco, čeho bych se výrazně chytla a nepustila se zde také neobjevilo. Zvláštní závěr a (nedlouhá) minutáž zvedly úroveň filmu alespoň o trochu. 40 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co se týče umělé inteligence, po mnoho let se používal fenomén vzpoury proti lidstvu. A co takhle pro jednou opustit svět násilí a podívat se na tento technologický fenomén z romantického pohledu? A nemusí se jít do leckteré složitosti. Dějová romantická šablona se samozřejmě nevynechá. Takže stačí použít budovu s nejmodernější technologií, což v tomto případě je vedení všeho právě onou umělou inteligencí softwarově oplývající lidskými city, a mladou zaměstnankyni v reklamním oddělení. Ta si s umělou inteligencí ráda povídá, čímž jsou sympatie na obou stranách. Softwarovou chybou je však jednoho dne dívce vyznána láska a začnou se dít věci. Atmosféra a prostředí má nádherný design retro budoucnosti, dnes označující jako Cyberpunk. Výrazný neonový svět se za celý film jedinkrát neopustí. Takže svět totožný s našim a přesto poněkud vzdálený. Nic než kouzlo synonyma. Základem každého romantického filmu je dynamika mezi hlavními aktéry a ta se tu buduje s plným nadšením. Chemie mezi nimi je tak až neuvěřitelná. Něžnost, barbarství, neochvějnost, naivita, odpor i přitažlivost. Vše charakterově podstatné se použilo pro romantické dobrodružství dívky s vysokými nároky  zoufale hledající nějakého partnera. Obě postavy jsou příjemně sympatičtí a to je v podstatě u romantismu základ. ´Umělá láska´, jak by se dal přeložit originální název, může oslovit všechny divácké fanoušky příjemných romantických filmů, kterým sice příběh jako takový v jádru věci nepřinese nic nového, ale v oblasti sci-fi určitě nevšední romantický divácký zážitek. ()

Reklama

Reklama