Reklama

Reklama

Recenze (1)

emkon 

všechny recenze uživatele

Na asijské poměry hodně neobvyklé spojení road movie, fantasy a boy love romance do jednoho příběhu. Zápletka se záměnou těl mě hodně odrazovala. Do sledování jsem tak šel jen kvůli Mixovi a Earthovi, představitelům hlavních rolí mého oblíbeného seriálu 1000 Stars režiséra Aofa, který je zde producentem. Jak se ukázalo, obavy byly zbytečné. Earth a Mix zde naplno ukázali svůj potenciál. Celý seriál prakticky stojí na talentu Mixe, pro kterého je tohle teprve druhá seriálová herecká role v životě.  Mix ztvárnil postavu tvrdohlavého, horkokrevného a bezcitného Wina, kterému bych v prvních dílech dal nejraději pár facek. Tato postava ale prochází největším vývojem. Earth zde ztvárňuje Korna, Winova věrného kamaráda z dětství, kterého Win jednoho dne začne nenávidět. Je zde řada emočně vypjatých, a fyzicky náročných scén. Celý seriál je vlastně jedna horská dráha. U první epizody jsem si říkal, jestli to chci vůbec sledovat, a další epizody mě trhaly srdce nebo dojímaly k slzám. Seriál u mě zabodoval i vizuálně a kinematograficky. Zobrazuje  velké množství úžasných scenérií z thajského venkova. Tento naprosto originální seriál velmi doporučuji. Mě se do srdce zaryl hodně hluboko. ()

Zajímavosti (3)

  • V knižní předloze je farma Warodom květinová. Režisér Sakon Wongsinwiset vzhledem ke skutečnosti, že představitel hlavní role Wina Sahaphap Wongratch je student veteriny, změnil farmu na mléčnou. Jeho veterinárních znalostí využil při natáčení scény porodu telete, nebo ve scéně, kdy Win pomocí trokaru (ostrá trubička s rukojetí) uleví nadmuté krávě. (emkon)
  • Představitelé hlavních rolí Sahaphap Wongratch (Win) a Pirapat Watthanasetsiri (Korn) v rozhovoru přiznali, že natáčení pro ně bylo mnohem náročnější, než v předchozím projektu A Tale of Thousand Stars (od r. 2021). Museli například projít kurzem potápění nebo jízdy na koni. Často museli vstávat ve 2 hodiny ráno, protože se jezdilo na lokace vzdálené z Bangkoku až 4 hodiny autem. (emkon)
  • Natáčelo se například v Hua Hin na západním pobřeží Thajska nebo u vodopádů Sai Yok Noi nedaleko Kanchanaburi. (emkon)

Reklama

Reklama