Reklama

Reklama

Tančírna

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Taneční soubor Dekkadancers ve svých představeních sází na humor a nadsázku. Jinak tomu není ani v případě Tančírny, kde tvůrci divákovi servírují nečekaný mix postav. Pianista, doktorka, mutantka, šaman a mimozemšťanka společně prožijí jeden multi-intergalaktický-kulti-okulti večer, během něhož je možné prakticky cokoliv. Záznam tohoto originálního propojení tance s herectvím, hudbou, zpěvem i akrobacií vznikl v rámci natáčení multižánrového projektu Televize Naživo. (Film Naživo)

(více)

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

Pestře oblečené pohybové divadlo tančí v mnoha polohách, s hudbou i bez ní. Pozoruhodné.(70%) ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Viktor Tauš mě nestačí překvapovat, do jakých projektů se zejména v posledních letech pouští a skupina Dekkadancers tady zase brilantně předvádí, co všechno lze vyjádřit tancem. Představení s příznačným názvem Tančírna zdobí precizní pohyby a obdivuhodné taneční kreace s prvky akrobacie, které jsou doprovázeny výtečnou, častokrát velmi chytlavou hudbou. (85%) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už název samotný - Dekkadancers naznačuje, že půjde o něco ojedinělého a nepříliš běžného. Osobně jsem z celého díla pochopil jasný boj s mutantem a příchod ufounů. Zbytek mám zmatený a nerozumím o co šlo. Choreografie ale působila náročně a nesmírně zajímavě a hudba se mi též líbila. Přestože podobná díla nejspíš nejsou pro mě, já nejsem až tak artově založený, tohle se mi docela líbilo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama