Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Rhea 

všechny recenze uživatele

Mrzi me takto nizke hodnoceni. Podle me to je velmi originalni film, ktery jsem sice uz drahne let nevidela, ale dodnes si pamatuji, jak jsem se u nej nasmala, a protoze to tehdy davali na HBO vickrat, divala jsem se na to, kdykoliv to bezelo. Dokonce jsem to chtela mit i na DVD, ale omylem jsem si pred asi 10 lety koupila VHS (nebylo to z popisu inzeratu zrejme - to jen aby me tu nekdo nepodeziral ze slaboduchosti), a tim ma snaha po hromadeni filmoveho majetku uhasla. Nejsem si jista, jestli tak nizke hodnoceni neplyne treba z toho, ze holt ne kazdemu sedne tento typ humoru (v zanrovem zarazeni jednoznacne chybi kategorie komedie, prebyva tam thriller a sci-fi, a mozna proto to lidi brali spise vazne). Pro me to byla jednodznacna parodie na spionazni filmy, bylo to suche, hodne silne britsky suche, a to ja mam rada. Ta scena, kdy jde Steed po ulici a odrazi jeden utok za druhym (sladka babicka vytahne z kocarku kulomet misto mimina a pali jako Rambo) s ledovym klidem na hlave se mu nepohne ani vlasek, byla opravdu k popukani, nebo schuzka tech mocnych a zlocinnych v cele s Connerym v tech pitoresknich medvedich kostymech (jakoze v utajeni)... No bylo toho vic, jak rikam, za me parodie par excellence :-). ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Je mi to až trapné, když vidím vaše reakce, ale mě to bavilo. Dívala jsem se teď podruhé a zas mě to bavilo. Je to taková crazy švanda: Telefonní budka uprostřed trávníku v soukromé zahradě a zvoní v ní telefón. Schody, co nevedou do vyššího, ale stále stejného patra. Matka - muž a otec- žena. Je to roztomile absorudní surreálná komedie, trochu jako Hudson Hawk, ovšem velmi britská... ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ani som neveril, že to točil režisér Vianočných práznin, ktoré mimochodom považujem za najlepšiu komédiu aká kedy vznikla. Pomstielia je úplný opak, zúfalo trápne, ani herci, ktorí v iných filmoch žiaria tu absolútne zanikli, film je samozrejme zmätený a nemá šancu diváka zaujať. Za zmienku stojí len vizuálna stránka filmu, za ktorú musím dať tú jednu hviezdičku. Len na vlastnú zodpovednosť! 39% je možno veľa. ()

tony_osoba 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, co viděl alespoň něco z původního seriálu jsem příjemně překvapen. Tento film jsem zhlédl více než třikrát a stále v něm nycházím něco nového. Ralph Fiennes byl pro roli "standartního britského gentlemana" jedinou pravou volbou a v kombinaci s Umou Thurman tvořili hezký "Bondoidní" tým, který se film v tomto pojetí dle mého názoru snažil lehce parodovat. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhodnoťme...najprv mínusy: trápne dialógy,dosť zvláštne chronologicky poňatá doba,infantilná scéna "osej nahánačky" s ešte infantilnejšími efektami... plusy: Uma si mala možnosť vyskúšať "šermiarske scény" pred Billom, hlavný hrdina ako fetišista, Sean ako monzunofil :,,ľudia by sa nemali báť byť vlhkí" , auto s čajovou súpravou, čaj vždy, všade a za každých okolností, zloduchovia zamaskovaní ako macíkovia. Vyhodnotenie: kebyže to má možno iných "rodičov" mohlo sa to podariť, takto však z toho vyšiel nepodarený pokus o recesiu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama