Reklama

Reklama

Gone in the Night

  • Velká Británie The Cow
Trailer

Obsahy(1)

Kath (Winona Ryder) spolu so svojim mladším frajerom Maxom (John Gallagher Jr.) vycestujú na víkend do hôr, kde si prenajali chatu. Avšak po príchode na miesto zistia, že na chate už je ubytovaný mladý, záhadne chovajúci sa, pár. Keď sa Kath ráno zobudí, s úžasom zisťuje, že Max zmizol uprostred noci spolu s mladou ženou. Kath sa po čase rozhodne vypátrať, čo sa vlastne stalo. Postupne dôjde k šokujúcemu odhaleniu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný. Ze začátku to vypadá, že se jedná o zcela nevinný příběh, ale hned poté se vytvořil uzel, který se postupně rozmotává. Děj postupuje, ale není natočen tak, aby u diváka neklesala pozornost. Ale i přes to všechno, film má i své pozitivní stránky. Otázka stárnutí a předsudků dodává příběhu něco navíc (je taky možné, že právě proto film vznikl). A samozřejmě Winona Ryder hraje jako vždy úžasně. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder  randí s mladším týpkom, ktorý vôbec nezapadá do jej skupiny priateľov. Jedného dňa spolu odídu, na víkend, na prenajatú chatu daleko od mesta. No a týpek uprostred noci zmizne. Winona sa rozhodne po istom čase, že zistí, čo sa stalo a začne pátrať až sa dopátra k celkom slušne šokujúcemu odhaleniu. Mňa to bavilo. Divákovi sa postupne odhaľuje pravda, kúsok po kúsku. Záver je trošku chaotický, ale celú podstatu filmu nejak vážne nerozhodil. 80% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s přítelem  jedou na chatu přijdou tam a zjistí, že už je tam někdo ubytovaný (jiná ženská s chlapem) chlap jich tam nechce, ale ta ženská ano tak tam zůstanou  zahrají si jakousi karetní manželskou hru ženská odpadne a ráno se probudí a její manžel zmizel ona je úplně v klidu odejde a pak s odstupem času s  majitelem té chaty ho hledá. Mezitím sledujeme linku jak ten přítel potkal ten druhý pár a linku jak  ona ho hledá obě  dvě linky jsou nudné a jen film protahují. To vše směřuje k pointě ve stylu, že ho unesly napojily na hadičky a díky němu získávají 3 lidé věčné mládí. Jediné co stojí za pochvalu je ta pointa co asi nikde ještě nebyla na druhou stranu jestli to stojí  kvůli tomu vidět si nemyslím. Pusťte si začátek stopněte to tak v 20 minutě přepněte  20 minut před koncem a dokoukejte to o nic nepřijdete.  Těch 20 procent je jen za ten námět. P.s. proč ji hned nezabily a nemusely by nic co se tam pak stane řešit P.s. 2 Není to horor ani mysteriózní spíše nepodařené drama P.s. 3 Pointa je teda jaká ona jich zavře ve skladišti, ale mají tam někoho na koho se napojí tak, že to stejně přežijou tudiž nevyřešila nic. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina, no, skoro dvě třetiny, je tak civilní, až ubíjející. Chápu, že tvůrci chtěli, aby se divák dozvídal pravdu pomalu, ale i to se dá udělat napínavě. Ryderová hraje o sto šest, o tom žádná, jen chvílemi mně k mé hrůze připomínala (sic!) E. Holubovou. Jak ale došlo na zvrat, stala se z ní zcela jiná bytost. Nápad nebyl nijak převratný, avšak pro mysteriózní film dobrý. Trochu mě zamrzelo nevyužití lesních kulis, což se nabízelo. Briane Tju je neskutečná držka, snad proto jí tahle role sedla, O. Teague vypadal jako sjetej bezďák a D. Mulroney působil dojmem starého páprdy - ti ale bývaj nejhorší! Konec mne velmi potěšil, ano, měl logiku. Na víc než slabé 3* to ovšem nevytáhnul. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Až si krávu čapnu, nový život začnu!" Ach jo. Žánr mysteriózní tam přidal nějaký ptakopysk, který film ani neviděl! Jde o obyčejný thriller, o jednom obyčejném výletu, ovšem s neobyčejně drsným závěrem. Také drama (ach jo, tento žánr pro změnu schází) jak řemen. O těžkém životě honáků skotu, ale i nás ostatních [sic!]. Hodně drsné. Jeden by měl chuť roztrhat a spláchnout do záchodu občanku, obout kovbojské boty, popadnout laso a jako správný cowboy si taky chytit nějakou tu kravičku... samozřejmě zdravou. KVÍZOVÉ OKÉNKO: [][] Obsadit do hlavní role obstarožní Winonu Ryder se zmačkaným, vyžilým obličejem bylo: A) Hrubou castingovou chybou. B) Pochopitelné, neboť vynucené okolnostmi (režíroval to její brácha). C) Naprosto geniální! [][] Samozřejmě, C) je správně, drsné finále tím získalo na uvěřitelnosti. Ostatně, mrkněte se v autě do zpětného zrcátka, pro jistotu čtyřikrát! A na chatě si otevřete okno. Cítíte ten vzduch? Tu vůni lesa... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama