Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nic, kde ucinkuje bohyne Gillian, nemuzu hodnotit objektivne uz z podstaty veci. Takze jen poznamku...na to, kolik se zde seslo superhvezd (najdete mi podobnou koncentraci...jak toho - pro mne zcela neznamy Willard Carroll - docilil, to nechapu???) mi prisel potencial znacne nevyuzity. Skoda, skoda, skoda... Je to film plny nadhernych a citlivych zen, ale bohuzel (krome Seana) pouze prumernych a ubrecenych muzu...a to je chyba. Je to na muj vkus takove preslazene, ale urcite nevadi zhlednout...je to dobry film. Snazi se to navic o optimisticky zaver, coz je prima. :-) 3++ ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Aj keď som romantik prišlo mi to až moc zasnené. Problémy vo vzťahu boli, sú aj budú. Samotári a soliteri budú asi čím ďalej tým viac opatrnejší. Dneska som zrovna náhodu čítal, že tretinu Slovenských domácností tvoria samotári, a bude ich pribúdať. Čím to je? Nepochopenie, nevera, neúcta, strach? Mal som z toho filmu chvíľami pocit, že tá romantika je zabitá. Viacero príbehov nevadilo, i keď škoda,niektoré potrebné až tak neboli a čas mohli venovať ostatným. Chcel som aby sme ich spoznali viac do hĺbky. Omnoho viac. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Clenove jedne rozvetvene rodiny jsou neustale staveni pred nastrahy nelehkych a ruznorodych zivotu, jez vyvrcholi v krasny tanecek stastnych a zamilovanych, ktere se aspon na chvili spoji ve znameni lasky a daji zapomenout horsim casum. Nespocet znamych a dobrych hercu od mladsi az po tu nejstarsi generaci. Britska kvalitni podivana, i pres slabsi rozjezd. 80% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Obdobie natáčania trvalo od 5. mája do 30. júna 1998. (Arsenal83)

Reklama

Reklama