Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Týden Elvise Presleyho" je v plném proudu a ulice Las Vegas jsou zaplaveny dvojníky krále rokenrolu. Pět Elvisů, má ovšem v pouzdrech místo kytar zbraně. Michael (Kurt Russell) se svým někdejším spoluvězněm Murphym (Kevin Costner) dokonale naplánovali vyloupení casina, ale když nakonec se 3 miliony dolarů opouštějí v helikoptéře město, zůstává za nimi zničený hotel a hromada mrtvol. Díky Murphyho brutalitě se chytrá loupež změnila ve zběsilou přestřelku. Navíc se Murphy rozhodne zradit své komplice a veškerý zisk shrábnou pro sebe. Michael se však zabít nenechá, zmocní se lupu a společně se svou náhodnou společnicí Cybil (Courteney Cox) i jejím desetiletým synem se vydává napříč Spojenými státy, aby u překupníka ukradené miliony vypral. V jeho stopách se vydává nejen policie, ale i Murphy toužící po svých penězích a hlavně po pomstě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner zde ztvárnil roli záporáka.Tento snímek je celkem dobrý.Možná by šel trochu zkrátit.125 minut mi přišlo trochu moc a Courtney Cox je zde docela pěkná.Tato krimi o peněžním lupu není úplně špatná.Dal bych jí 3 hvězdy a 60 procent.Film je plný hlášek,akce a nechybí zde ani napětí a humor. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Film o partě falešných Elvisů, kteří přepadnou kasino ve Vegas je sympatický už tímhle nápadem. První půlhodina je nabušená jízda, která stojí za hřích. Zbytek je víceméně WTF blbost, ale zajímavý soundtrack, plný tvrdých crossoverových věcí, kterému vévodí A3 (to jsou ti, co udělali tu písničku ze Sopranos) a bluesový hard rocker Kenny Wayne Sheppard, to pomáhá jakž takž přežít. Po jednom méně známém Carpenterově filmu z konce 70. let, se tu Kurt Russell už podruhé potkává s Elvisem. A mimochodem, Kevin Costner je zde opravdu ďábelský! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Příběh je dost pestrý a zajímavý a vůbec bych film netipoval na rok 2001. Svou stylizací a obsazením zapadá spíše do raných devadesátých let. Takováto nostalgická návratka se mi dost líbila, škoda jen toho místy stupidního chování postav a některých divných kamerových nájezdů. V každém případě jsem se moc dobře bavil a za celé dvě hodiny vůbec nenudil. 3000 mil na útěku je dost zajímavý a netradiční akční film, který by si možná zasloužil trochu víc uznání. Závěrečná přestřelka je skvělá. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

"PROČ JE NEJLEPŠÍ JÍT NA RANDE S HOUMLESAČKOU? PROTOŽE JÍ PAK NEMUSÍTE ODVÁDĚT DOMU". Kdybych to viděl dřív asi by mě to nadchlo o mnohem víc než teď. Ale co si budem povídat něco na tom filmu fakt je. Akce je tam hromada a krve je tam po litrech. Vtipu je tam taky dost. Já se bavil, ten film má samozřejmě mouchy a díry ve scénáři a i v tý režii ale je to fajn blbost s dobrým soundtrackem a partou dobrých herců. Kevin Costner hrál magora asi i s radostí a Kurt Russell byl dobrej hodnej padouch jo a Courteney Cox je tu fakt kost.65% ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

ukázka úžasných herců ve zvláštních pozicích a rolích. Vidět Kevina Costnera v maniakální pozici je prostě zážitek navíc když přitom vypadá jako Elvis. Do toho tu Kurt hraje tvrďáka jakým prostě je a to krásně sedí do celého konceptu. Tvrdý film plný kulek a ukradeného balíku peněz. Ne každému sedne ale za herce v kostýmech Elvise to stojí:) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Když po neschodě o peníze uklízí jednoho z kompliců, tak ten, co ho nese, poznamená: „Ten je ale těžkej, asi snědl moc sendvičů s máslem a banánama,“ čímž odkazuje na Elvisovo nejoblíbenější jídlo z dětsví. (cmenda)
  • Na konci závěrečných titulků je jedna nepovedená scéna. (griph)

Související novinky

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Kanibalové ve 3D

Kanibalové ve 3D

02.05.2008

Demian Lichtenstein, režisér právem zapomenutého elvisovského krváku 3000 mil na útěku, strávil nějaký čas na placu Cameronova Avataru a cvičil se tam v zacházení s nejmodernějšími 3D technologiemi.… (více)

Reklama

Reklama