Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná éra kliniky "Cunningham Hall", kdysi proslulého ústavu pro duševně choré, je u konce. Nadbytek pacientů a nedostatek financí proměnily váženou instituci v zanedbaný páchnoucí blázinec. Prach v zatuchlých nemocničních chodbách rozvíří příchod nesmělého studenta medicíny Clarka (Joshua Leonard). Krátce po jeho nástupu jsou brutálně zavražděni lékař a vrchní sestra. Mezi pacienty se množí záchvaty zuřivého šílenství. Clarka pronásledují příšerné vidiny. Zdá se, že jediným člověkem, který má klíč k tajemství kliniky, je Ben, zaživa pohřbený v podzemí ústavu, v "díře" mezi beznadějnými případy... (Magic Box)

(více)

Recenze (73)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Madhouse hezky vypadá, hezky utíká, člověk se ani moc nenudí, ale vzhledem k žánru i potenciálu psychiatrické léčebny je strašlivě sterilní. Návštěva podzemí je fajn, rozuzlení taky, dokonce i atmoška občas trochu vystrčí drápky. Jako celovečerní epizoda nějakého hororového seriálu by bylo vše OK. 5/10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné filmu The Ward, který u mě o hvězdu vyhrál. Hlavní hrdinové hrají stejně, jen tam je kočka, tady pidlookáč. V Madhouse jsou pěkně udělané freak masky, ve Ward je lepší kamera a více napětí. Holt Carpenter už má něco za sebou. Zvolte výše zmíněný. Tohle slabší průměr ze slušného blázinca. 55% ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

tak trochu klasika, do psychárny přijde nový panďulák a začne objevovat podivné věci, přitom on sám je pacient :-) Tady je to trošku jiné, on je nový "doktor" a kolem se točí krásná doktorka, většina postaviček je docela příjemná a postupné odhalování dojde až k rychle se vyvinuvšímu potůčku krve, pomocí sekyry. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Šílenství má prý mnoho podob a Clarkovi začíná solidně šibat a měl by prášky na uklidnění zobat jak lentilky. Jinak kam tenhle dacan přijde tam je hnedka malér, jeho bych teda za kolegu v práci nechtěl. Film se snaží působit tajemně, ale ruku na srdce...komu to nebylo jasné tak za půl hodinky? No? Takže překvápko se nekonalo, moc to nestraší, ale dobře to odsýpá takže suma sumárum čistej průměr. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ničím zvláštní ani originální film stojící na pomezí hororu a thrilleru. Bohužel ani jedna z částí není dotažená do nějaké kloudné kvality, takže film kulhá a kulhá. Ano, chvílema člověk má pocit strachu, ale někdy se skoro musí chytat za hlavu kvůli všemožným klišé. K tomu je hlavní hrdina vcelku nesympatickej, takže není co řešit a snažit se hledat bodíky navíc. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Lék Risperdex zmínění ve filmu je odkaz na skutečné antipsychotikum Risperdal. (rafix)

Reklama

Reklama