Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V podstate len veľmi priemerný thriller, ktorému zúfalo chýba atmosféra, nahrádza ju však šokujúcimi kvalitnými zvratmi. Ethan Hawke síce nehrá vyložene zle, ale ten kto sa mi vo filme nepáčil, bola Angelina Jolie. Tentokrát mi jej herecký prejav prišiel veľmi obyčajný, možno až podpriemerný.**a 1/2 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Až na povedený úvod nemastný, neslaný a hlavně od začátku až do konce průhledný thriller dokonale zabíjející svůj relativně zajímavý námět a sice vraha osvojujícího si identity svých obětí. Kdyby byl film nahlížen z jeho perspektivy a divák viděl, jak si oběti vybírá, studuje a přejímá jejich život, mohlo to o něčem být, jenže těchto okamžiků je tu naneštěstí jen pár. U thrilleru podle knížky očekáváte alespoň nadprůměrnou inteligenci, ale má zkušenost, např. s JAKO PAVOUK, který jsem vypnul po patnácti minutách, je spíše opačná a rozhodně nečekejte dalšího SBĚRATELE KOSTÍ. Angelina Jolie polehávající na místě činu je až nechtěně komická, ukoktaný Ethan Hawk zase velmi, velmi otravný a starý dobrý Kiefer se na plátně neohřeje snad ani pět minut. Zbytek hereckého ansámblu posbíraný ze všech znamých hollywoodských francouzů s výjimkou Jeana Rena (Niemans z PURPUROVÝCH ŘEK asi nemohl hrát druhé housle v takové sračce) je hlavně díky špatně napsaným postavám nevýrazný jako celý film. Nechci tu slintat nad Angelinou Jolie, tím spíš že se mi nikdy nelíbila, ale z tohohle filmu si nakonec budu pamatovat jen ty její odhalené kozy. Nevím proč, ale byly pro mě až surrealistickým zážitkem. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl úplně natvrdlej a nebylo mi tim pádem od začátku jasný, kdo je vrah, tak by to vůbec nebyl špatnej film. Problém je v tom, že jsem vraha uhádnul hned v první scéně, kdy se objevil na obrazovce (a předpokládám, že naprostá většina diváků na tom bude stejně), takže potom už jenom celej film čekáte na to, až toho vraha konečně odhalí i Angelina Jolie. A z ní jsem měl teda pocit, že vraha neodhalí, ani kdyby to měl napsaný na čele. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hvězdy. Zaokrouhlim nahoru za jednu odvážnější scénu Angeliny Jolie a jednu písničku od U2. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když zapomenu na opravdu vysoký stupeň předvídatelnosti, pak je pro mě "Zloděj životů" poměrně zábavnou bubu-podívanou s pěknou řádkou polorozložených těl, zajímavou úvodní vraždou (to jsem vážně nečekala) a s jednou opravdu povedenou lekačkou, která mě málem zabila.XD Já nevím, mně se to prostě líbilo, takže slabší ****.:-) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velice nudná záležitost, která si hraje na mnohem víc, než ve skutečnosti je! Velmi dobře herecky obsazené! Ale kde nic, tu nic! Debilní scénář mně donutil jen kroutit hlavou. Naprosto nesmyslné, ubohé a trapné. Od začátku do konce nonstop nuda. A ani rádoby akční konec není nijak zábavný a je také nudný. Do toho všeho příšerná hudba, která mně uplně tahala za uši. Vůbec mi nejde do hlavy co to jako mělo být! Angelina Jolie, Ethan Hawke, Théky Karyo, Olivier Martinez a Kiefer Sutherland jsou jedni z těch lepších herců. Ovšem v tomto filmu předvádějí mizerné výkony. Ethan Hawke byl jediný skvělý. Angelina Jolie taktéž ušla ale spíš tam asi byla na ozdobu. Jen se sám sebe ptám, co tam dělal Kiefer Sutherland? Dohromady se tam vyskytl asi tak 3 minuty a pronesl asi 8 vět. Tenhle herec nemá takovéto filmy za potřebí. A konec filmu? Trapný, vyhaslý a předvídatelný! Neuvěřitelný film!! Pokud možno a ještě jste ho neviděli, tak se mu jednoznačně vyhněte obloukem! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama