Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s pomalým rozjezdem a přes jeden dva překvapivé momenty poměrně předívatelný. Totožnost vraha odhalíte během dvaceti minut, vinou okatých náznaků, kterým se nedokázal ubránit režisér ani herec. Chybí tomu pořádné napětí, které bych od takového vraha a takového pátrání čekal, Angelina je ve své roli svérázné agentky překvapivě nevýrazná až nudná (možná se měla jít učit od MacLachlanova agenta Coopera), chemie mezi ní a Hawkem je naprosto žádná. Čekal jsem víc. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

S filmem mám jediný problém a ten je navíc ve mně. V rámci žánru už mám něco nakoukáno a především u jeho špičky jsem si užil nejedno velkolepé překvapení. Díky zkušenostem jsem měl o dalším průběhu jasno po pár minutách a ve zbytku filmu pro mě byla jediným tahákem Angelina a to z ní zase tak na větvi nejsem. Pro nenáročné diváky určitě vítané zpestření, pro filmové maniaky alespoň něco na zvětšení ega. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář sice není nikterak originální, ale určitě nemůžu říct, že nezajímavý. Jedná se spíše o krimi-thriller s malou špetkou hororové atmosféry, které si však moc neužijeme. Převážná většina filmu se táhne v duchu policejního vyšetřování a sbírání důkazního materiálu. Tato pasáž moc zajímavá není, protože se převážně jen mluví a nic se neděje. Tyto scény jsou promíchány s těmi, kde se obrazem přeneseme na místa činu, kde jsou nalezeny zohavené mrtvoly. I zde se však nedočkáme nějaké pořádné brutality či mistrovsky naaranžovaných těl. Jde o průměrný thriller, který neurazí, ale ani příliš nenadchne. Velkým plusem jsou docela slušné herecké výkony a hlavně samotná Angelina. Kdyby bylo míň kecání a víc pořádné akce, tak bych tomuto filmu dal možná i víc. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) ZLODĚJ ŽIVOTŮ, další jeden z mnoha filmů, které si v poslední době doplňuji. Nebýt horší cca třetí třetiny, mohlo to dopadnout o ždibec lépe. Má to i trochu pomalejší tempo, ale to mi moc nevadilo. Herecké obsazení je solidní, snad každý mě dokáže zaujmout, nejvíc samozřejmě charismatická a přitažlivá Angelina Jolie + výborný Ethan Hawke. Od úvodu se nám to hezky rozjíždí, má to svoji atmosféru, takže „kriminálka“ jak vyšitá. Vyšetřovací metody hlavní představitelky jsou zajímavé, příběh je takový přímočarý a ta pokročilejší fáze snímku, jak už jsem psal, byla horší a navíc dost průhlednější. Moc mě to nepohoršilo, bavilo mě to celek od začátku do konce, jen jsem hlavní pointu věděl skoro už od začátku. Takže o nějakém napětí tu řeč být nemůže, ale co … Úplné finále má též menší mini pointu, která mě aspoň pobavila, ale měla svůj logický smysl. Co k tomu dál dodávat? Na to 1 vidění je to asi nejlepší. Nelituji toho. PS: Viděl jsem prodlouženou verzi (oproti původní je to delší asi jen o 5 minut). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)

Reklama

Reklama