Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to asi největší ulítlost, co kdy byla natočena, ale tvůrci se u RRRrrr opravdu vyřádili a na každém centimetru čtverečném tu najdete nějaký vtípek, z nichž nadpoloviční většina u mě vyvolala záchvaty smíchu. Má opravdu zvláštní smysl pro humor ten, koho nepobavili a nezaujali vesničani se stejným jménem, první vražda, první "telefonní" hovor nebo první sport v historii. To vše je tu navíc vedeno v tak originálním a bláznivém stylu, že i přes pár trapných chvilek a celkové přiblblosti snímku se vám RRRrrr prostě musí nesmazatelně zapsat do paměti a navíc vás naučí příkladně pečovat o vaše vlasy. EDIT 2022 - roku 2015 jsem vyplešatěl, asi bídný šampón. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu francouzský úlet jak sviňa. Místy (hlavně zpočátku) to bylo docela vtipné, některé hlášky, situace i postavy srandovní a já se u toho i bavil. Zvláště nad stupiditou samotného příběhu a jistou porci humusu. Vyšetřování vražd, dcera nemytých vlasů, honění švadleny – jo pár nezapomenutelných momentů by se tu našlo, jinak to ale byla přehlídka i spousty trapných frků, debilních dialogů a zvláště v závěru tomu už značně docházel dech. Obyčejný průměr a to ještě musím zavřít jedno oko… ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hodnotit RRRrrrr!!! je docela dilema. Na jednu stranu je to tak trochu infantilní bejkovina, na druhou stranu některé hlášky dnes již úplně zlidověly, mnohé scény se vryly do paměti diváků a nebudeme si nic nalhávat, zábava je to nehorázná (Maurice Barthélémy válí!). Bláznivá komedie, která z vás chvílemi dostane i poslední dech. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

RRRrrr!!! je veľmi naivný a hlúpučký film, ktorý na jednu stranu. je plný originálnych nápadov, ktoré sú ale absolútne nevyužité a vlastne tá originálna vtipnosť je pochovaná, hneď od začiatku. Pri sledovaní som mal pocit, že by som sa naozaj bavil, keby som mal trocha mänšie IQ a keby mi stačilo, že herci len poskakujú z miesta na miesto a riešia banálnu zápletku. Chabat je neskutočne hlúpy režisér. Vo svojej podstate len natočil film, ktorý by s trochou iniciatívy mohol byť celkom vtipný. takto 90% vtipu vyšumí do prázdna. A ďalšie aspekty filmu sa ani neoplatí pozerať. toto je jednoducho príklad odfláknutého filmu. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Stupidní kravina po všech stránkách. Primitivní děj bez nějakého pěkného nápadu zůstal pouze primitivním dějem. Herecké výkony z doby kamenné. Mnozí z herců mě svým trapným vystupováním úplně lezly na nervy. Ano, byli tam pokusy o vtipy, ale opravdu jen pokusy. Scénář psalo asi nějaké děcko a jeho o rok starší seorozenec udělal hudbu. Za mě 30% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Všechna zvířata ve filmu mají kly, s výjimkou opic. (Milan25)
  • V pokladnách celosvětových kin diváci nechali v přepočtu 13,3 milionu amerických dolarů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama