Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Od první scény nás film nenechává na pochybách, že o nějakou tu kvalitu tvůrcům vůbec nešlo. Už počáteční představovačka hrdinů – drsňáků je totálně ubohá. V tomto hororu absentuje jakýkoliv náznak napětí. Hororové atmosféře moc nepomáhají ani rádobyodpudivé scény, kdy hlavní vrahoun vydloubává lidem oči. Režisér asi chtěl v divákovi vzbudit znechucení, které by podkreslilo stísněnou atmosféru, jenomže vše působí pouze směšně. No a vrahoun sám působí tupě a komicky a rozhodně ne děsivě. Hák na řetězu, který se měl stát asi symbolem tohoto zabijáka, je tak jen symbolem tvůrčího zoufalství. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh a scénář je strašně, strašně hloupej, plný nelogických a "neuvěřitelných" věcí. Hlavní postavy jsou místy často hodně směšné. Experimenty s kamerou, střihem a obrazem použité v tomto filmu jsou už tak ohrané a všední, že mi už pomalu začínají lézt dost na nervy (hlavně když jde vidět, že tyhle "hrůzu"nahánějšící triky nahrazují zcela nehrůzunahánějící obsah filmu - což ale není případ tohohle). Když je skoro každý druhý střih doprovozený hudbou nebo zvukem, začíná se mi otvírat kudla v kapse. Hlavního záporáka hraje zřejmě zase další nabouchaný wrestler, který svou vizáží přesně zapadá do role přitroublé hory svalů, která ve filmu pronese jen asi tři slova. Ale navzdory tomuhle všemu, se filmu povedl parádní kousek - bavil mě, a bavil mě dost. Bavil mě právě zrovna hlavní záporák, který přecharakterizovanou a nesnesitelnou omladinu kosil poměrně neotřelým způsobem. A o to hlavně v těchto filmech jde, no ne? 3,5* ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že režisér Dark předtím natáčel samé erotické splašky, tak vzniknul z Neviditelného zla až překvapivě plnohodnotný slasher. Má špinavou atmosféru, a to hlavně díky prostředí rozlehlé zatuchlé budovy, obrovského maniaka s hákem na řetězu, před nímž nemáte šanci utéct, a samozřejmě brutální mordy, u nichž musí nejedno fanouškovské srdce zaplesat radostí. Absence nahoty a to bezdůvodné vydloubávání očních bulv je vedlejší. Hlavní je, že film šlape hezky od začátku a nepoleví až do úžasného (i když digitálního) finále, ve kterém je zabiják zneškodněn tak nápaditě, až jsem žhavil tlačítko replay. Zábava zaručena. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama