Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Romantický

Oblíbené filmy (9)

Maturitní ples

Maturitní ples (2008)

Dobře, děj filmu je sice trošinku klišé-ale pěkné klišé! Vrah byl charismatický(nechápu, co se na něm Brittany nelíbilo(-: Před lety vyvraždil její rodinu, protože ho odmítla, ted utekl z vězení,aby Britt připravil to nejlepší překvapení na maturitním plese.....Začátek mě navnadil,herci zrovna tak, a děsivá honička ve večerní robě začíná! Brittaniny přátelé na tom nebyli zrovna nejlíp.Jejich smrti byly vždy dokonale promyšlené,až z toho mrazilo. Nejvíce se mi líbila vražda Lisi na rekonstruovaném patře....Maturitní ples je v Americe vždycky děsně drahá záležitost. Krásné oblečení,dokonalý mega obří luxusní hotel, ani limuzína nechyběla. WOW!Přimíchejte k tomu karikaturně zlého bezcitného vraha, který chorobně touží po pěkné hlavní hrdince, a výsledek slasheru Nelsona McCormicka patří k mému nej filmu!Tenhle teen slasher stojí za to- má te-li rádi slashery, romantiku,dobře končící horory a lekačky.:)

Bazén

Bazén (2001)

Film bazén předčil všechna moje očekávání. Ač mám ráda slashery, čekala jsem naprosto bezduchý hororový film. Ale,díky bohu,jsem se spletla.Začáteční atmosféra poukazovala na pořádný maturitní večírek na netradičním místě s tragickým zakončením, což je sice trochu klišé,ale toto zpracování Borise von Sychowskeho se povedlo. Natočit dobrý slasher je nelehká práce. A na to,že film působí dobře a triky realisticky i nyní, po více než deseti letech,je ,dle mého názoru,ohromující.Film má i ty scény, při nichž běhá mráz po zádech, ale i ty, při kterých se tají dech. Vrah byl sice okouzlující,ale na to, aby zničil i poslední trojici hlavních hrdinů,prostě neměl. Což je ostatně dobře,protože každý si rád oddychne,že i horor má ''dobrý konec".

Neviditelné zlo

Neviditelné zlo (2006)

Hororový film Neviditelné zlo mě dostal.Bála jsem se i pohnout. Slasher o teenagerech,kteří vyklízí opuštěný hotel,hm,nic, co bych musela vidět. Ale.....film skvělý,vražedná honička mezi partou dospívajících a šíleným fanatistickým vrahem, který byl od mala týrán a ponižován matkou, která mu tyto bezmocné lidi dohodila.Líbilo se mi, že film měl i vcelku dobrý konec, ale chvíli jsem měla sto chutí jej vypnout, protože mi drásaly nervy sadistická umrtí. Ale i přes to se moc těším se na druhý díl.Právě prostředí polorozpadlého,hrůzostrašného hotelu mi přišlo děsivě dokonalé.

Dům voskových figurín

Dům voskových figurín (2005)

Paris Hilton NENÍ špatná herečka! Hraje náhodou dobře!Film je pecka...remake hororu z roku 1953. Horor se povedl, vosk vypadal FAKT jako vosk a ne jak želatína z roku 1953. Smrtící honička kamarádů a odporných bratrů-vrahů posedlých výrobou figurín z lidí a vosku je ...super! Můj oblíbený horor. Konec pěkný, nejvíc se mi líbilo,jak nebohá Paige utíkala černočernou nocí, aby si zachránila život.....napřed sprint lesem,poté vlezla do prvního domu, kterého si všimla.....ale chybička se vloudila....nevšimla si,že právě tento dům je skladištěm soukromých věcí obětí muzea....Bohužel i ona skončila jako obět děsivého vraha Boo, nebo jak se to jmenoval. Teen vyvraždovačka plná sexy holek, ještě více sexy kluků, zlověstných vrahů,vosku, tajemství,strachu, hrůzy ale také lásky,přátelství a naděje.... Konec pěkný, vydařený,lehce usměvný. Na filmu se mi nelíbila akorát useknutá špička prstu Carly(FUJ). Takže pokud se rádi bojíte,přemýšlíte a koukáte na vzhled herců či originalitu příběhu a prostředí,je tento film pro vás jasnou volbou:).(stejně jako pro mě).

Až do dna

Až do dna (2006)

Ale no tak! Takovéhle filmy se musí brát s humorem! Film je výřečný ,vtipný,rize Americký. Já se pobavila, moje hodnocení tomu také odpovídá, Paris to zahrála dobře. Film má pěkný děj,humor,pěkné a šikovné herce a také romantiku. Tohle filmové dílko je zdařilé, plné úsměvných momentů. Stojí za to!

Fakjů pane učiteli

Fakjů pane učiteli (2013)

Jedním slovem : Paráda! Pecka! Fakt dokonalost sama(to už je asi víc než-li 1 slovo:-)). Ti,kdo film viděli,vědí, o čem mluvím. Zeki je sexy,právě propuštěný z vězení, je vtipný(a to jako DOST hodně!), no prostě má všechno, co by mohl chtít. Ale jeho kamarádka bohužel schovala peníze,kvůli nimž byl přes rok zbaven svobody, velmi nešikovně. Zakopala je na staveništi, kde brzo vyrostla nová školní tělocvična.....A právě kvůli tomu se Zeki začne vydávat za učitele a získá tak pracovní místo. Zpočátku to dělá jen proto,aby mohl své uspory vykopat a užít si. Dříve než je ale objeví, zjistí, že objevil něco mnohem cennějšího-lásku a spoustu zážitků jako pedagog, když mu byla přidělena nejhorší třída,kterou donutil poznat, že život není jen o drogách a alkoholových eskapádách....Tento film má švih, vtip, i romantiku. Stojí za podívání(i více než jedno:)).