Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (907)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ich bin hungrig, und ich muss meine Hoden sofort zu kratzen! Víte, co jsem právě napsal? Já taky ne, ale dost možná jsem citoval Hitlera. Němčina je tak odporná, že by ani neměla být legální. Maximálně by se měla užívat vedle kombinaček a elektrošoků k mučení zajatých afghánských teroristů. Stačilo by jedno dobře vypálené cédé německé dechovky a do minuty byste věděli, že máte podminovaný barák i na Fidži. Jak se tam ty kurvy dostaly, to nikdo neví. Nicméně, proč jsem se díval na tento film? Nejen, že mi němčina všech protagonistů naprosto trhala uši, ale dokonce i moje mozkové buňky začaly incestně prcat mezi sebou, aby co nejdřív zdegenerovaly a přestaly to nacistické blábolení tolik vnímat. Naštěstí mě v psychické pohodě držela přítomnost anglických titulků a čtyř lajn pervitinu. Ač se může zdát můj komentář doposud veskrze negativní, tak skutečně je. Nicméně dále už to jenom pokvete, páč když ve filmu zrovna nemetali schnitzlema, tak jsem se docela obstojně bavil! A to je co říct, protože ti šťastlivci co mě již znají, bezpečně vědí, že jsem divák veskrze náročný a zpravidla nedokáži ocenit ani brilantně natočené a mistrovsky zahrané bukkake porno s excelujícím cameltoe v hlavní roli. Nyní jsem se nejednou načapal, jak se přitrouble hihňám a prdím si pod peřinu. A to se mi to dokonce stalo několikrát i během filmu. Je to samozřejmě jen další obdoba všech těch debilních amerických teen komedií s hromadou klišé a nekvalitně vylízanýma blonckama s inteligencí zavařených okurek, ale asi jsem po všech těch filozofických dýcháncích s Dostojevským už konečně potřeboval vypláchnout hlavu nějakou nenáročnou kravinkou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak táto nemecká teenagerská bláznivá komédia ťaží najmä z toho, ako je úplne mimo realitu. V podstate tento gympel je len hraná verzia elementary v Springfielde. Niekde tento dadaizmus funguje viac, niekde menej. Viac pri niektorých fórikoch, ktoré niekedy vôbec nesúvisia s dejom, tu u mňa vedie "podávač" tovaru v automate, menej už pri napĺňaní povinnej scenáristickej mustry. Stále je to ale ako celok výborná zábava, na ktorú sa ale treba správne naladiť a uvedomiť si, že tu nejde o žiadne zrkadlo stavu nemeckého školstva a mládeže. Ale možno ak by som mal dieťa v tomto veku, tak by som mal iný názor... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Německá hovadina, kterou jsem nechtěl nikdy vidět. A ejhle. Smálo se celý kino a lidi byli nadšený, to jsem si nemohl nechat ujít. Trefa do černého...správná komedie jak má bejt. Sympatickej hlavní hrdina (hodně sexi btw, ale to mně je fuk, žejo :D) a ostatní němčouři se vůbec nechovaj skopčácky, takže je to fajn. Na první pohled by se sice mohlo zdát, že je film plný náhodně hozených, povětšinou sprostých, hlášek, ale vlastně to tak není. Humor je citlivě vložen do sice nicneříkajích, o to víc však vtipných, dialogů a prostě to funguje jako celek. Na podobně laděnou komedii bych rozhodně zašel znovu. Btw : Fakt se mi páčil ten divně barevný vizuál, který tomu celému dodává šťávu a na mě toto funguje...90%...[31.8.2014_Cinestar_Černý most] ()

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Ještě, než si přečtete můj komentář, dám vám jednu otázku. Jaký film vznikne, když spojíte tyto snímky dohromady: Nebezpečné myšlenky + Zkažená ůča + Modrý Blesk? Ano, správná odpověď je - Fakjů pane učiteli. Věděl jsem, že to nebude normální německá komedie, a, i když nejsem příznivcem těchto komedií, přesto jsem se skvěle bavil, protože, pokud se ve snímku objeví hlavní dvojice Elyas M'Barek a Karoline Herfurth, vím, že se nebudu nudit. Ředitelka té školy byla fakt dobrá a řeknu vám proč. Vůbec bych se nedivil, kdyby si Direktorin Gudrun (Katja Riemann) dala ve své kanceláři o velké přestávce jednu pořádnou lajnu, protože jsem měl pocit, že je neustále sjetá. :-) Uznejte mít na starosti školu, kde vám skákají zaměstnanci z okna, nebyli byste z toho také na prášky? :-)) Já rozhodně ano. Že role učitele Zekiho Müllera v podání Elyase M'Bareka je mu psaná na tělo, mi bylo jasné už od samého začátku filmu. Takového učitele Zekiho Müllera by potřebovala dnes skoro každá škola jako sůl, protože, když se dnes dívám, jak se žáci chovají k učitelům, rodičům a ke svému okolí, není divu, že z nich vyrostou pěkný spratci. Nejvíc mě pobavila scéna při závěrečných titulkách: Romeo povídá : "Julie, polez dolů a drž pysk" , a nebo Julie: "Romeo, ty smažko jedna !" No, co dodat. William Shakespeare by se asi nestačil divit, kdyby slyšel novou německou verzi Romea a Julie 21. století. Takže na závěr. Jestli máte rádi snímky ze školního prostředí, chcete po náročném týdnu vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet, tak to jste na správné adrese a doporučuji se podívat na tento film.SPOILER PS Po skončení filmu jsem musel běžet k nejbližšímu obchodu a koupit si nějakou sušenku.:-)D Jo, málem jsem zapomněl, ale to je informace vyloženě jen pro žáky. Až vám napochoduje do třídy nový/á učitel/ka, tak mějte pro jistotu nějakou sušenku v tašce, protože člověk nikdy neví, jestli po vás učitel/ka bude chtít knihu, či sušenku.:-)) KONEC SPOILERU. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ein Kessel bumstes aneb skopčácká estráda, co neudržela koule v hrsti. Potenciál to mělo, vtipné to bylo, ale turecká kinematografie prostě musela solidní námět završit Goťákem a domerklovat tak dobrý dojem ke kýčovité sračce, kdy hnusná Němka s pydlookým přičmoudlým Zimírem konečně své štěstí najde a z bandy nevzdělatelných bílých cigánů se stane angažovaná skupinka uhlazených odborníku na Šejxpíra s pregnantně spisovným vyjadřováním. Prostě šeredné dorostenky s rovnátky a otylí nezletilí panicové holt mají rádi kůl hevyendy, a tak je otázka „Varum, vy aršlochové?“ asi nemístná. Předpokládám, že ve dvojce této mádlkokotkoviny s názvem Fack ju Schilleer dotlačí náš milý profesor Mukl stádo vymaštěných potratů dělnické třídy vtipnou motivací k doktorátům z astrofyziky. Na raftech. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Elyas M'Barek (Zeki) dostal měsíc před natáčením snímku osobního trenéra, aby spolu zapracovali na hrudi. Herec musel přibrat 8 kg. (Terva)
  • Auto hlavního hrdiny, Zekiho Müllera, pochází podle značky M z Mnichova. Jeho představitel Elyas M'Barek se v Mnichově narodil. (Jirka_Šč)
  • Po skončení záverečných titulkov je možné sledovať nevydarené scény. (vander19)

Reklama

Reklama