Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (CinemArt)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Keď som chodil na strednú kúsok od našej bola jedna odborná a tam chodila takáto hnusná čvarga ako tu vo filme..ľutoval som učiteľov ktorí btam uxili

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Prosim niekto mi vysvetlite ten vtip s pravitkom a facebookom...ani po 4 rokoch ho nechapem

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Taky nechápu, čím je to tak vyjímečný, mně se to nelíbí. Možná je to nejlepší komedie německé provenience, ale ani tak nic moc.

Uživatel Gryphon smazal svůj příspěvek.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

To má být dobrá komedie, první půlka byla docela dobrá, jenže čím dál tím víc do tho začai strkat tu nesnesitelnou učitelku, a pak už bylo po srandě.... lepší 2*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ach bože zase ten Německej idiot. No co už, aspoň má tahle kokotina diskuzi která odpovídá kvalitám filmu :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

ahojky

Aha čo som práve spravil. Zázrak. "Uživatel ywo666 smazal svůj příspěvek". Nech žije USA.

Uživatel ywo666 smazal svůj příspěvek.

ahojky

ahojky (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Já to nesmazal, to oni mě. To ani snad nejdou mazat diskuze, ne??Ty si opravdu debil, když ani nevíš, že diskuze se nedaj smazat, to můžou jen admini a když to nevíš, tak seš kokot blbej. Ale co čekat od slováků, který sou tupý jak polena

na příspěvěk reagoval dr.horrible

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

:D strašne by som ho chcel vidieť naživo. Predstavujem si ho veľmi vtipne.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Niekto mu vraj napisal, ze to posiela pomovi, tak to zmazal. Asi neni taky hrdina jak sa tvari. A v Nemecku ho vraj nechceli :)

na příspěvěk reagoval ahojky

Sheffield

Sheffield (hodnocení, recenze)

To už ta ahojkyho podkuřovačná diskuze pozbyla platnosti, nebo si mě jenom zablokoval? Docela škoda, chtěl jsem se zasmát. Takhle mi nezbyde nic lepšího, než šťouchat klacíkem v exkrementech a hádat, co měl sousedovic pes k večeři.

na příspěvěk reagoval Helo

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Ale no tak, hoši a děvčata, přestaňte tady obhajovat ty zlodějské Amíky. ;-)

Sheffield

Sheffield (hodnocení, recenze)

Beckett51

Mně zas přijde jako kardinální velepíča s inteligencí beznadějně rozvařené brambory. On si člověk nevybere, vše je veskrze padnoucí.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Sheffield

Sheffield (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Možná kdyby před pěti lety neukončil studium na 1. stupni základní školy, nemusel by být takový pičus. Přesně takový typ mentála, kterému můžeš argumentovat seč ti síly stačí, ale on má vždycky svou vlastní germanofilní pravdu. Škoda slov, jdu dělat něco užitečnějšího a hodnotnějšího. Třeba se škrábat na zadku do zemdlení.

Reklama

Reklama