Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, nemám čo vytknúť, odpudzujúce prostredie, správna atmosféra, originálne a prekvapujúce vraždy, rozobratá psychológia vraha, detailná kamera, po technickej stránke všetko ako má byť, avšak mala som problém s amatérskymi hercami a tým, že film ma nedokázal poriadne vystrašiť a vystupňovať napätie, ocenila by som tiež, keby dopriali viac odhalenej brutality pre horor fans - preto znižujem o 1 *. A ten pád na konci mi pripadal ako vystrihnutý z nejakej pc hry. (pre mňa osobne mínus, no niekomu sa to môže naopak páčiť.) ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se nalákat trailerem a byla to chyba. Velice dobře splnil svůj účel. Hned vám nastíním, o co ve filmu jde. Parta mladých delikventů si chce snížit trest tím, že půjde uklízet zchátralý barák. Zatím se všechno vyvijí slibně. Pak to teprve příjde. V domě číhá zabiják, který bude naší mládeži úklid pěkně znepříjemňovat. Čapne vždycky toho nejbližšího. Mrskne s ním o zeď a pak mu provede něco hrozného. Nejde o žádného mutanta nebo minozemšťana, ale o šílence, který má zálibu ve vydloubávání očí. Pěkně hnusná záliba, ale kdyby sbíral známky, tak ho do filmu asi nikdo nepustí. Za vším hledej fanatickou matku. Takže, bacha na rodiče, oni jsou klíčem k našemu chování. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Od první scény nás film nenechává na pochybách, že o nějakou tu kvalitu tvůrcům vůbec nešlo. Už počáteční představovačka hrdinů – drsňáků je totálně ubohá. V tomto hororu absentuje jakýkoliv náznak napětí. Hororové atmosféře moc nepomáhají ani rádobyodpudivé scény, kdy hlavní vrahoun vydloubává lidem oči. Režisér asi chtěl v divákovi vzbudit znechucení, které by podkreslilo stísněnou atmosféru, jenomže vše působí pouze směšně. No a vrahoun sám působí tupě a komicky a rozhodně ne děsivě. Hák na řetězu, který se měl stát asi symbolem tohoto zabijáka, je tak jen symbolem tvůrčího zoufalství. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že režisér Dark předtím natáčel samé erotické splašky, tak vzniknul z Neviditelného zla až překvapivě plnohodnotný slasher. Má špinavou atmosféru, a to hlavně díky prostředí rozlehlé zatuchlé budovy, obrovského maniaka s hákem na řetězu, před nímž nemáte šanci utéct, a samozřejmě brutální mordy, u nichž musí nejedno fanouškovské srdce zaplesat radostí. Absence nahoty a to bezdůvodné vydloubávání očních bulv je vedlejší. Hlavní je, že film šlape hezky od začátku a nepoleví až do úžasného (i když digitálního) finále, ve kterém je zabiják zneškodněn tak nápaditě, až jsem žhavil tlačítko replay. Zábava zaručena. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)

Reklama

Reklama