Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Před nějakou dobou jsem se dival na RAW (wrestlingový sestřih ze zápasů) a Kane tam dostával pěkně na prdel. Tak jsem si řekl, že si musím pustit tenhle film a mrknout jak hraje. No a dostal zase na prdel. Na film se dívat určitě dá, ale na víc 40% to nemá. Kdyby si tam zahrál takový Undertaker bylo by to určitě lepší. Jinak co se týká děje, tak ten mě ze začátku docela zaujal, jenže postupem času a především díky nezajímavým efektům jsem měl stochutí to vypnout. K vidění je zde totiž tolik nelogických scén, trapných dialogů a směšného chování většiny postav, že tomuhle se prostě nedá říkat ani průměrný film. Jednou se na to podívat dá, ale nikdy více. ()

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady rychlokvašných průjmů americké provenience. Středem zájmu je opět přehnaná brutalita, která se marně snaží zakrýt stupidní děj, nulovou atmosféru a chatrné výkony přítomných estrádníků z cirkusu, a která člověka vyděsí snad jen tím, kolik snímků podobného ražení tvůrci vykradli. Marná snaha, nic lepšího než odpad z toho nevykouzlíme. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Klasická mäsiarčina v inom prostredí, v ktorom je tentokrát hlavnou zápornou postavou chlapík s hákom na dlhej reťazi. Ako obvykle na začiatku môžete tipovať ktorá postava kedy, prípadne ako umrie a kto nakoniec prežije. Tisickrát opakované a iba mierne pozmenené klišé o prísnej kresťanskej výchove (nikdy nie je zabijak moslim,hinduista,jehovista či budhista, ktovie prečo ) ktoré vedie záporného hrdinu k tomu, že sa z neho stane maniak nás po primerane dlhom čase privedie ku klasickému koncu. Mimochodom asi najslabšia scéna filmu, ten pád bol prehnaný zo všetkých scén asi najviac Alebo to priklincovanie mamky? Alebo...nuž, bolo ich viac. No na druhej strane presne preto majú tieto horory svoje čaro. Ku trom hviezdičkám prispeli prestrihy k čiernobielym spomienkam na páchateľove detstvo, ktoré ho trochu oživili a od zvyšku béčkových hororov trochu odlíšili.55% od užívateľov odráža jeho kvalitu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)

Reklama

Reklama