Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Neviditelné zlo“ je v podstatě průměrnou vyvražďovačkou, ale líbí se mi, jak jsou zde pojaty triky, které jsou prostě výborné. Alespoň za to si zaslouží trochu si lepší hodnocení, než jen průměrné. Navíc zde dostanete přesně to, co od slasheru očekáváte. Spousta zabíjení, celkem dobrý zabiják, alespoň rámcový příběh a napětí, které zde rozhodně nechybí. Některé scény jsou přitažené za vlasy, ale to se dá kousnout. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to krátký, takže nenudí, postavy se chovají normálně, příběh je zajímavej, dobře vysvětlen, děj je jednoduchej, dále prostředí, záporák, pěkně (ne)chutné scény a dlouhé záběry, výborné zvuky, občas lekačka, charaktery jsou načrtnuté -bohužel jejich potenciál není využit, efekty tu moc nejsou, kvalita je slabší a filtr na kameře se mi taky moc nelíbil, hudba je jen občas/// V situaci kdy nových hororů moc nevzniká a ještě méně těch kvalitních a k tomu za situace, že jste už všude byly a všechno viděli (myšleno, že už vás v hororu nic nepřekvapí), jsem neodolal a sáhnul po filmíku, který se mi válel na disku. A nakonec jsem udělal dobře. Film od režiséra, kterej natáčel péčka si střhnul horůrek :-) (trošku atmosférou a záběry připomíná Texaský masakr...) a celkem se mi líbíl. Má několik plusů, které jsem vyjmenoval výše a jen pár mínusů. Od vyššího hodnocení ho stahuje jen neučást nějaké herecké hvězdy a technické zpracování (k tomu přičtěte kvalitu DivXu), které vyzní jakoby se jednalo o španělský horor nižší kvality. I proto k celkovému hodnocení přidávám 10% abych byl oběktivní a hodnotil to co se vám do ruky dostane díky DVD formátu./// Celkem 63%/// Viděno podruhé 22.3.2009 v TV ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama