Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, nemám čo vytknúť, odpudzujúce prostredie, správna atmosféra, originálne a prekvapujúce vraždy, rozobratá psychológia vraha, detailná kamera, po technickej stránke všetko ako má byť, avšak mala som problém s amatérskymi hercami a tým, že film ma nedokázal poriadne vystrašiť a vystupňovať napätie, ocenila by som tiež, keby dopriali viac odhalenej brutality pre horor fans - preto znižujem o 1 *. A ten pád na konci mi pripadal ako vystrihnutý z nejakej pc hry. (pre mňa osobne mínus, no niekomu sa to môže naopak páčiť.) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nářez! A zábavný! A taky ultimátní, jak říkáme my znalci českého jazyka. Nebýt letošní nové dvojky, vůbec bych se o tomhle skvostu nedozvěděl. Jeden z mých nejmilejších filmových žánrů (tj. vyvražďovačka) ve vizuálně oslnivém provedení (kulisy starého omšelého hotelu jsou parádní). Skvělý scénář, skvělá režie, skvělá kamera, skvělá výprava, skvělé efekty, skvělý mimochodný humor a jako bonus (SPOILER) - ta nejhezčí holka vydrží až do finále; samozřejmě ta sexy chica, ne ta krucifixy pokérovaná čůza - (KONEC SPOILERU). Ve filmu vás nebude prudit žádné dlouhé okecávání a jde se rychle na věc - scénárista fakt evidentně netrpěl soucitem se svými postavami a už dlouho před polovinou padají jako mouchy (a mnohdy dost nečekaně). A taky vrah není jen tak ledasjaký řadový psychouš - dvoumetrové stopadesátikilové holohlavé sekernické hovado, kterému - jak nám prozradí pár flashbacků - jeho šílená kráva/matka natloukla do hlavy trochu jinou verzi náboženství, než tu mainstreamovou. A tak milý synek, až "trochu" povyroste, začne kráglovat hříšníky jak na běžícím pásu a jejich oči si nakládá do zavařovaček, sběratel... Nejlepší momenty: vylupování očiček, deepthroat s mobilem(!), obouručný vzpěračský škrtící dabl v závěru(!)... a vůbec celý závěr - ten mě fakt dostal a definitivně převážil jazýček na mých vahách k pětce. Jak říkám - ultimátní nářez. / (A překvapení a pecka o to větší, že jak tak prohlížím rejžovu dosavadní filmografii, točil zatím jen samé lobotomické eroťáky!) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)

Reklama

Reklama