Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 8 minút to celkom ušlo, ale len čo na scénu pricupitala "upratovacia" skupinka delikventov, úroveň filmu zdegenerovala na úroveň IQ moderátora wrestlingových zápasov. Drsňácky a monochrónne štylizovaná vizuálna stránka (viď dva posledné TCHM, Saw či Tunel smrti) sa v poslednom čase stáva spoľahlivým poznávacím znakom kašírovanej bezduchosti. Zato názov je úplne presný: ja som fakt nijaké ZLO nevidel. Iba ďalší zlý film. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

kdyz jsem videl uvodni obrazek k filmu na dvd, rekl jsem si super to bude neco na zpusob horor-komiks, protoze jsem si myslel ze hlavni antihrdina je nejakej hulk s rohama, a ono ouhle ..... to je jen jeho hak. Kazdopadne me film spis zklamal, ale nic jsem od nej taky neocekaval, ale byla tam jedna dobra scena s mobilem, jak ji ho nacpal do krku.... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle další horor z té široké rodiny vyvražďovaček. Rodiny vskutku obří, kde se však všichni příbuzní podobají jako vejce vejci. Tu a tam se někdo vyvýší vyší brutalitou, více lekačkami či nějakou hezkou herečkou, ale to je tak vše. Pravidla tohoto žánru jsou daná. Nějaká skupinka někam jede, na něco nebo někoho tam narazí a to něco nebo někdo je postupně likviduje. Buď nakonec nějaký šťastlivec přežije a ono monstrum zneškodní, nebo ne a pak jsou tu otevřené konce pro druhý, třetí, čtvrtý a někdy i pátý díl. A tak nic nového od takového díla skoro čekat nejde. Důležité jsou však lokace, kde se onen tuctový příběh vypráví. A v tomto filmu je právě ono místo samotné jeho hlavní devizou. Alspoň u mne. Hotel Blacwell naštěstí nebyl léta adaptován a tak, když v roce 1971 vyhořel, bylo veškeré vybavení i vnitřní dekorace původní. Milovníci art deca ihned s gustem obhlédnou všechny ty detaily vstupní haly, lustrů, výtahu i samotného vybavení pokojů. Nevím, zda tvůrci natáčeli film v nějakém skutečně vyhořelém hotelu z meziválečného období či se jednalo o kulisy. Pokud ano, byly dokonalé a já velmi oceňuji ty, kteří se tím takto zabývali. Ději jsem věnoval pozornost pravda menší, tam se jednalo o naprostou tuctovku zralou sotva na dvě hvězdy. přihlížím ale k originálnímu prostředí. Dávám tedy za tři naostřené háky. * * * ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička dementne sa správajúcich mladých väzňov (!), ktorí vyzerajú kompletne nastylovaní, akoby zišli z predvádzacieho móla ide upratovať starý hotel. Stráži ich pritom jeden (!) jednoruký (!) dozorca. Samozrejme, že si potom s nimi zašpásuje Glen "Drobátko" Jacobs. Jedna hviezda za jeho zberateľskú vášeň :), ostatok veľmi slabý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno