Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Klasická mäsiarčina v inom prostredí, v ktorom je tentokrát hlavnou zápornou postavou chlapík s hákom na dlhej reťazi. Ako obvykle na začiatku môžete tipovať ktorá postava kedy, prípadne ako umrie a kto nakoniec prežije. Tisickrát opakované a iba mierne pozmenené klišé o prísnej kresťanskej výchove (nikdy nie je zabijak moslim,hinduista,jehovista či budhista, ktovie prečo ) ktoré vedie záporného hrdinu k tomu, že sa z neho stane maniak nás po primerane dlhom čase privedie ku klasickému koncu. Mimochodom asi najslabšia scéna filmu, ten pád bol prehnaný zo všetkých scén asi najviac Alebo to priklincovanie mamky? Alebo...nuž, bolo ich viac. No na druhej strane presne preto majú tieto horory svoje čaro. Ku trom hviezdičkám prispeli prestrihy k čiernobielym spomienkam na páchateľove detstvo, ktoré ho trochu oživili a od zvyšku béčkových hororov trochu odlíšili.55% od užívateľov odráža jeho kvalitu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na pořádnej slasher, s Neviditelným zlem nemůžete sáhnout vedle. Všechny ingredience, co má tento hororový subžánr mít, tu dostanete měrou vrchovatou- partu mladých (tentokrát ovšem ne středoškoláků, ale delikventů, co si maj odpracovat svých pár hodin nucených prací, aby se jim zkrátila výše trestu (pro někoho se zkrátí hned hehe :)), skvělé deprimující interiéry zatuchlého (a vyhořelého) monstrhotelu, jenž je protkán temnými chodbami a zkratkami (to aby se hlavní "hrdina" tolik nenaběhal) a propos, když už píšu o "hrdinovi", to je pravděpodobně největší devíza See No Evil, Glenn Jacobs je slasherový maniak par excellence! :) Spokojenost maximální. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborná vyvražďovačka, kterou zde opět spousta lidí nepochopila. Fascinuje mě, kolik je tu ještě ´´znalců´´, kteří považují za horor snad jen duchařiny s dlouhovlasatými japonskými dívkami a nad svižnou vyvražďovačkou ohrnují nosem nebo ještě hůř jí solí odpad za odpadem. Ano, pokud člověk čeká inteligentní horor s nádechem krimi, tak bude zklamaný. Jenže už plakát přece napovídá něco o tom, že půjde o vyvražďovačku s průměrnou a neoriginální zápletkou. Tudíž logicky musí být vaše očekávání minimální - takové jaké jsem měl i já. No a neříkejte mi, že vás úvod neuchvátil. Já jsem teda žasnul!!! Málokterý slasher se může pochlubit tak precizní kamerou a výborným střihem jako Neviditelné zlo. Ty detaily místností, chodeb i švábů, to vše dotváří atmosféru, která vás má znechutit a to se jí po čertu daří. Samozřejmě filmu se dají vytknout různé chyby a poměrně neoriginální zápletka s drsnou maminkou, i přesto ale Neviditelné zlo šlape od začátku do konce na plný plyn a nejen, že mě výborně bavil, ale na některých místech jsem opravdu žasnul nad originalitou zabíjení. Výborně mé pocity sepsal do komentáře uživatel Flipnic. Co se týče hodnocení. Z mé strany 75%, ale hvězdiček dám maximum po přečtení několika odpad-komentářů. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 8 minút to celkom ušlo, ale len čo na scénu pricupitala "upratovacia" skupinka delikventov, úroveň filmu zdegenerovala na úroveň IQ moderátora wrestlingových zápasov. Drsňácky a monochrónne štylizovaná vizuálna stránka (viď dva posledné TCHM, Saw či Tunel smrti) sa v poslednom čase stáva spoľahlivým poznávacím znakom kašírovanej bezduchosti. Zato názov je úplne presný: ja som fakt nijaké ZLO nevidel. Iba ďalší zlý film. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama