Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Prvá Maska s Jimom Carreyem bola parádna, toto pokračovanie nemalo nikdy ani vzniknúť. Prvý raz, keď som to videl na Sylvestra alebo Štedrý deň (teraz si už fakt nepamätám) ma to celkom bavilo, mal som asi 13 alebo 14 rokov. Dnes, keď som to už cca videl 3x, ma tento guláš klišé, zlých masiek a trápneho humoru skorej nebavil a môj zážitok z prvého pozerania naozaj znechutil. Hlavne malé digitálne decko je nevkusné a je dosť nápadné, že je to predsa len digitálne a nie skutočné. K psovi a hlavnému predstaviteľovi sa už ale naozaj nemienim vyjadrovať. Je to celkom slušné, ale oproti jednotke je toto pokračovanie až nehumánny zločin. /55%/ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Barvami hýřící kravina, jejíž představitelé si nedokáží usurpovat ani píď divákovy sympatie. Člověk se slzou v oku vzpomene na MASKU Jima Carreyho a popustí uzdu křivce nudy, která při sledování klesá a stoupá od pocitu "k nepřežití" po "přežitelné s vypětím všech sil". Člověka tak ještě pobaví k nepoznání namaskovaný Hoskins v roli Odina, to je ale z výčtu kladů všechno. 15% ()

Reklama

seed8038 

všechny recenze uživatele

Keby som to mal hodnotiť len za seba tak by "toto" dostalo maximálne 1 hviezdu, avšak nemohol som si nevšimnúť ako to bavilo moju dcérku (má 5 rokov) ba dokonca si to už viac krát pýtala znova pustiť... Tak som sa rozhodol pre takéto hodnotenie: 1 hviezda za mňa, 5 za dcéru v priemere to máme 3 celkovo... (tento film by som označil ako DN - dospelým neprístupné ;) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Bylo to špatný, ale na odpad to není. Sice se film nedrží logiky první Masky a je to slátanina, ale nějaké scény s maskou v rámci možností i pobaví. To okolo je jen vata nejhrubšího zrna na zaplácnutí prázdného místa. Myšlenka je každopádně zajímavá, ale to už tu přede mnou psal Dudek, s kterým až na počet hvězdiček v podstatě souhlasím. Bohužel jsem neviděl první polovinu filmu, takže berte komentář s rezervou. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kdyby se udělal žebříček 20% filmů, asi by pár lidí změnilo názor a odpad! by ušetřili na jiné "skvosty". Z Masky Juniora také nejsem odvázaný, ale ve snaze být objektivní musím uznat, že triky neuráželi, pár dobrých nápadů tam bylo a co je hlavní, nechyběl nadhled. Ve skutečnosti si myslím, že kdyby třeba Loki zlomyslně prohodil dobu vzniku Masky a Masky juniora, nebylo by tolik špatných hodnocení. Protože mezi námi, Maska taky není žádná pecka a časem dost ztrácí na zábavnosti. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu mimo jiné zazní „Puppy Love“ od Paula Anky. (Terva)
  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama